Támogatnátok a kötelező sorkatonaság visszaállítását?
Felesleges ez a mai fiatalozás pedig már unalmas és alaptalan.
Igen vannak ilyenek de tanulnak neked kedves 3# max 8 osztályod lehet vagy annyi se és most itt begyepesedetten 30 évvel a kommunizmus után még mindig úgy akartok élni mint akkor
de nem fogjátok fel hogy változik ez a nyomorult világ de azt se értitek meg hogy a ti szüleitek és nagyszüleitek is így gondolkodtak rólatok és az ő szüleik/nagyszüleik is
#25:
A szülői nevelést miért akarod az Államra áthárítani ? Amire nem voltak képesek sem a szülők, sem az óvoda, sem az általános - középsulis tanítók 18 év alatt normálisan felnevelni a gyereket, azt 3 év alatt pótolná be a Sereg ?
Terminátorképzés kéne. 16-18 óra kiképzés, de brutálisan kegyetlenül, gumibotokkal, husángokkal verni az újoncokat. Ezek között lenne napi 3 óra lövészet, ahol éleslőszerrel menne a reality Call of Duty. A katonáknak csak napi 800 kalóriának megfelelő ételt lenne szabad csak elfogyasztani. Ja, és te lennél a vezér, a tábornok, élet-halál ura lehetnél.
Bejönne neked ez, főni?
Melyik gyárba dolgozol fiam?Vagy meg tanulsz?
Elegge primitiv vagy, leirtam a vélemenyem, velem a katonaság csak jót tett, amiket leirtam, mind hasznomra válik...De akkor inkabb legyenek a fiatalok elkorcsosult munkakerulok, akik ha egy kis problema adodik, anyuci moge allnak..Mert ma már ez a divat, az ilyen embereket felhypolni, legyen az a Gyula, az Irenke es soroljam.... Te ezekszerint nem voltal sorkatona.
Amiket irtal pedig tulzas, semmi ilyesmire nem kovetkeztettem, egyszeruen csak arra hogy a mai fiatalok kib@szott szemtelenek, azzal szemben hogy en amikor már egy idősebb embernek úgy szoltam, egy enyhe nyaklevessel kínaltak, vagy leszidassal...
#28:
Én önkéntesen lettem katona, és Főtörzsőrmester, OR-7, Sergeant First Class vagyok, de akkor is megkérdem, Ránk hárítjátok át a gyermek megnevelését amit Ti nem tudtatok normálisan megoldani, 18 év alatt ?
Ideiglenesen tud mindenki alkalmazkodni, illedelmes lenni, ha máshogy nem, kollektív / egyéni büntivel rávezetik kiképzésén / szoliban, de mihelyst visszavedlik civilbe, ugyanolyan tahó lesz és akkor 2 évet kidobott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!