Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Támogatnátok a kötelező...

Támogatnátok a kötelező sorkatonaság visszaállítását?

Figyelt kérdés

2021. jún. 23. 13:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
90%

Felesleges ez a mai fiatalozás pedig már unalmas és alaptalan.

Igen vannak ilyenek de tanulnak neked kedves 3# max 8 osztályod lehet vagy annyi se és most itt begyepesedetten 30 évvel a kommunizmus után még mindig úgy akartok élni mint akkor

de nem fogjátok fel hogy változik ez a nyomorult világ de azt se értitek meg hogy a ti szüleitek és nagyszüleitek is így gondolkodtak rólatok és az ő szüleik/nagyszüleik is

2021. jún. 28. 18:18
 22/37 anonim ***** válasza:
84%
Voltam katona a 90 évek végén.A nosztalgikus illúziók helyett rám mindig okádhatnék jön ha rágondolok.Abban az időben katonának lenni már meglehetősen vicces volt, a többség által honvédelemnek képzelt fogalom önmagába hajló karikatúrája olyan felszereléssel,technikai dolgokkal aminek már akkor a múzeumban lett volna a helye.
2021. júl. 28. 12:39
 23/37 anonim ***** válasza:
0%
22# ennek semmi ismétlem semmi köze a kérdéshez
2021. júl. 28. 12:45
 24/37 anonim ***** válasza:
76%
23 Kimaradt NEM,ugyanis pont ugyanúgy semmi értelme nem lenne mint akkor...
2021. júl. 28. 12:49
 25/37 anonim ***** válasza:
0%
Igazabol nem rossz dolog, nyilvan sokan nem tudnak elviselni, de nagyon sokat segit a katonasag a maganeletben. Megtanulsz ertekelni, figyelmesnek lenni, megtanulsz olyan élethelyzeteket amiket kesobb feltudsz hasznalni... Nyilvan ma mar a kotelezo szintu azert nem lenne nagy divat, de mondjuk valamilyen szinten be lehetne iktatni... Egyre szemtelenebbek a kissebbek, valamikor talalkoztam az utcan egy 12-3 eves gyerekkel es mar ugy beszelt, olyan tiszteletlen volt hogy majdnem levertem neki egyet, de a szulei ott voltak, ami meg szegyenletesebb...Ennek a generacionak mar kene valami olyan hatasos neveles ami kicsit elosegiti oket, mert a szulok, hagyjuk is
2021. júl. 28. 17:00
 26/37 Jeffrey Spender ***** válasza:
76%

#25:

A szülői nevelést miért akarod az Államra áthárítani ? Amire nem voltak képesek sem a szülők, sem az óvoda, sem az általános - középsulis tanítók 18 év alatt normálisan felnevelni a gyereket, azt 3 év alatt pótolná be a Sereg ?

2021. júl. 28. 17:05
 27/37 anonim ***** válasza:
34%

Terminátorképzés kéne. 16-18 óra kiképzés, de brutálisan kegyetlenül, gumibotokkal, husángokkal verni az újoncokat. Ezek között lenne napi 3 óra lövészet, ahol éleslőszerrel menne a reality Call of Duty. A katonáknak csak napi 800 kalóriának megfelelő ételt lenne szabad csak elfogyasztani. Ja, és te lennél a vezér, a tábornok, élet-halál ura lehetnél.

Bejönne neked ez, főni?

2021. júl. 28. 17:30
 28/37 anonim ***** válasza:
10%

Melyik gyárba dolgozol fiam?Vagy meg tanulsz?

Elegge primitiv vagy, leirtam a vélemenyem, velem a katonaság csak jót tett, amiket leirtam, mind hasznomra válik...De akkor inkabb legyenek a fiatalok elkorcsosult munkakerulok, akik ha egy kis problema adodik, anyuci moge allnak..Mert ma már ez a divat, az ilyen embereket felhypolni, legyen az a Gyula, az Irenke es soroljam.... Te ezekszerint nem voltal sorkatona.

Amiket irtal pedig tulzas, semmi ilyesmire nem kovetkeztettem, egyszeruen csak arra hogy a mai fiatalok kib@szott szemtelenek, azzal szemben hogy en amikor már egy idősebb embernek úgy szoltam, egy enyhe nyaklevessel kínaltak, vagy leszidassal...

2021. júl. 28. 19:25
 29/37 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

#28:

Én önkéntesen lettem katona, és Főtörzsőrmester, OR-7, Sergeant First Class vagyok, de akkor is megkérdem, Ránk hárítjátok át a gyermek megnevelését amit Ti nem tudtatok normálisan megoldani, 18 év alatt ?

Ideiglenesen tud mindenki alkalmazkodni, illedelmes lenni, ha máshogy nem, kollektív / egyéni büntivel rávezetik kiképzésén / szoliban, de mihelyst visszavedlik civilbe, ugyanolyan tahó lesz és akkor 2 évet kidobott.

2021. júl. 28. 20:41
 30/37 anonim ***** válasza:
55%
#25 Ha valamira nem tanít meg a sereg, az az önállóság. Az ott szitokszó.
2021. júl. 28. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!