Támogatnátok a kötelező sorkatonaság visszaállítását?
Mégis mi a g..cinek?
Csináljanak professzionális katonaságot azokból akik azok akarnak lenni, fizessék őket jól meg, aztán win-win.
A sorkatonaság a legnagyobb időpazarlás, csak elcsesznek feleslegesen időt az emberek életéből, akik dolgozhatnának ahelyett, hogy katonáskodnak egész nap.
Inkább támogassák a normális oktatást és azt, hogy az emberek megfelelő fizetéssel, rendesen bejelentve boldog adózó állampolgárok lehessenek. Ez is win-win helyzet lenne.
Mondjuk azért kíváncsi lennék azokra az emberekre akik ennyire katonaságot akarnak és az "elkényelmesedett fiatalságot" szidják.
Le lehet pontozni, de én még csak antiszociális szardarabokkal találkoztam.
A vicc az, hogy ezek azok az emberek, akiket elsőre megkajálna az egész sorkatonaság, mert aki nem képes békeidőben sem beilleszkedni azt pont ugyanúgy kiközösítenék a katonaságban is. Csak ott kicsit jobban szét lenne szopatva.
#3, #9:
Vajon mikor kopik végre ki a fejekből a sorkatonság ? 🤔
A mai fiatalságot pontosan azok nevelték vagy sem, akik most ekézik őket, hogy milyenek, akkor még nem volt ötlet szinten az internet sem, nemhogy a fészbúk, csak szólok.
5 év, minimum, napi 16 óra kiképzéssel, folyamatos harckészültséggel. A GDP 200 százalékát kellene rá elkölteni...
Hihetetlen, hogy 2021-ben még ez felmerül valakinek komolyan. Amúgy szerintem a #9 troll választ adott, ti meg bekajáltátok.
Lesz itt még háború, akkor majd jól jönne.
Ausztria, Svájc, Izrael mindenütt van valami ebben a sorrendben szigorodó rendszerben.
Nem biztos, hogy hülyék
# 17:
Felületesen képzett Sorkatonák egy szál páncélrémmel a modern nehézharckocsik ellen mit érnének ? Vagy az Apache / Havoc - páros ellen ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!