A katonaságnál a kiképzők és más, magas rangú katonák miért ordítanak állandóan olyan nagy hangerővel a legénységgel?
Figyelt kérdés
Nézegetek az interneten videókat a katonaságról és szinte mindenütt ordibálnak a felettesek az újoncokkal.
És nem, nem a harcmezőn ordibálnak, hanem például a hálókörletben, vagy az udvaron, ahol nincsen amúgy hangzavar.
Miért?
2021. jún. 12. 22:16
31/41 anonim válasza:
Mindenki libsi aki másként gondolkodik mint te? Az ordítás egyenlő a primitívséggel.Az ordítás nem járul hozzá semmiféle stressztűréshez meg hasonló baromságokhoz.Ettől az ember személyisége nem fog megváltozni semennyire.
32/41 anonim válasza:
Na, hát erről beszéltem. Ugyanazokat a hülyeségeket ismételgetitek. Olvassatok katonai szakirodalmat, ha ennyire érdekel a téma, ne itt vergődjetek, mert ez még trollkodásnak is gyenge.
33/41 anonim válasza:
Még mindig nem derült ki, hogy a #28 miért érv.
34/41 anonim válasza:
# 31 Az ordítóé már megváltozott, hacsak nem gyárilag bunkó.
35/41 anonim válasza:
Azért nem derült ki, mert agyatlan libsi vagy.
36/41 anonim válasza:
#35 A #33-ban nem az a kérdés, miért kell üvölteni. Az a kérdés, hogy a "Meddig vergődtök még, libernyákok?" miért érv, ill. az én kérdésem: milyen szellemi színvonal.
SZÖVEGÉRTÉS
38/41 anonim válasza:
Elmondtuk nektek tízszer. Még egyszer nem fogom. Agyhalott libsi vagy.
39/41 anonim válasza:
#38 A kérdés változalanul: Az a kérdés, hogy a "Meddig vergődtök még, libernyákok?" miért érv?
A bunkóság állapot, és nem érv. Esetleg enyhítő körülmény.
40/41 anonim válasza:
Én bunkó vagyok, te meg hülye. Ebben szerintem nyugodtan kiegyezhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!