A katonaságnál a kiképzők és más, magas rangú katonák miért ordítanak állandóan olyan nagy hangerővel a legénységgel?
Nézegetek az interneten videókat a katonaságról és szinte mindenütt ordibálnak a felettesek az újoncokkal.
És nem, nem a harcmezőn ordibálnak, hanem például a hálókörletben, vagy az udvaron, ahol nincsen amúgy hangzavar.
Miért?
#7 parancsolni emberi módon is lehet.
#11 "magas rangúak azért már nem ordítoznak, azok már felette vannak ennek," megerősítetted, hogy a sikertelen kisemberek hatalmi tébolya és "önmegvalósítása" az üvöltözés.
Akik a magasabb rangúak alatt vannak, azokkal már nem szükséges ordítani, azok már képzett katonák.
Az újoncok betörésére van csupán erre szükség, a 10. válaszban részletesen kifejtem, miért.
#13 Vagy igazam van emberi hangerővel és emberi beszédmóddal, vagy üvöltéssel sincs.
Látják a rangjelzésemen, hogy ki vagyok, fölösleges még az üvöltözés is.
Nem erről van szó, mert én voltam ugyan katona, de nem szerettem, boldog voltam, amikor leszereltem.
De megérti az ember, hogy a katonáknak ölni is kellhet, márpedig az nem könnyű.
Ha rohan feléd egy őrjöngő ellenséges katona, akinek a leghőbb vágya, hogy a szuronyát a hasadba vágja, akkor ugyan kiabálhatod, hogy - kérem, disztingváljunk! -, vagy valami hasonló udvarias, művelt dumát, ott nincs kecmec, vagy te ölöd meg, vagy az téged és utána a bajtársadat, a családodat, stb...
A katonákat mindig is vadították, muszáj volt, mert nem lehet könyörületes a harcban, csak ha már legyőzte az ellenséget, civil arra nem képes, ezért van a katonai kiképzés.
Hanem lenne terrorista, akkor kommandós sem kellene, ha nem lennének ellenséges , vagy bármikor ellenséggé válható hadseregek, akkor nekünk sem kellene honvédség, de ismert a mondás, - ha békét akarsz, készülj a háborúra -, azt pedig így kell csinálni.
13, 14
Hadseregről van szó, libernyákok, ha nem tűnt volna fel. Lehet visszamenni az óvodai játszó szobába, oda valóak vagytok. Majd pont ti fogjátok feltalálni a spanyol viaszt valami ellenében, amit évezredek óta ugyanúgy csinálnak mindenhol a világon. Teljesen felesleges normális válaszokat adni nektek, a ti pacifista (értsd: buta, tanulatlan, rózsaszín szemüveges balf.sz) fajtátok csak az autoriter megnyilvánulásokból ért. Nem kötelező belépni a seregbe, sőt ezt a topicot sem kötelező használni. Guruljatok tovább.
Na meg aztán ember legyen a talpán, aki nem kiabál velük. Olyanok a kopaszok, mint a riadt nyúl, nem értenek a szép szóból, csak bambulnak maguk elé és mennek, mit mennek, özönlenek, mint a birkák, semmi sincs bennük katonás, egyetlen mozdulatuk sem, lóg rajtuk az egyenruha, sántikálnak a nyavalyások, ha csak rájuk pillant az ember, felfordul a gyomra.
- Az istenit maguknak, hát sosem tanulják meg?!-
Olyan baromságokat képesek elkövetni, amikért akár agyonlövés is járhat és csak pislog azzal a birka civil szemével, a sete-suta béna banda. Csürhe, csürhe, fuldoklik az őrmester, pedig csak jámboran egymás hegyén, hátán kibuknak az ajtón, pofáznak, amikor csendben kellene lenni, hallgatnak,mint a csuka, amikor meg kellene szólalni. A kiosztott fegyvert úgy tartják, mintha kapálni akarnának vele és minduntalan egymás felé fordítják, jó, hogy lőszer az véletlenül sincs benne, még a tár sem, de úgy is feláll az ember hátán a szőr, tiszta életveszély minden mozdulatuk, málészájú nyámnyila töketlen banda, olyan gyengék, mint a harmat, görnyedtem, féloldalasan vonaglanak, mint a, hm, ha rágondolok, mindjárt kiabálni van kedvem, az valami borzalom, a kopaszok az első napokban.
Nem tudnak azok semmit, még állni sem, nemhogy menni, mert akkor úgy hullámzanak a sorok, mint az óceán, hogy tengeri beteg lesz, aki rájuk pillant.
Botrányos még a létezésük is, már attól összeszarják magukat, ha az egyenruhán meglátnak egy csontcsillagot, na hiszen, honvédok, ha ilyenek lettek volna Sukorónál, akkor tuti nem futott volna Bécs felé Jellasics, a gyáva!
Hát ezért ordít velük mindenki, lehetetlen nem ordítani, olyannyira balfaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!