Ha a zrínyi 2026 véget ér akkor a magyar honvédség megtudná verni a románokat ha ők támadnának?
A román hadsereg erősebb, ennyiben van igazad. A világot senki sem akarja leigázni, hiába nyomod az ócska propagandát.
Négy éve vagyok tisztként a Honvédségnél, komcsikám. Hazudozzál tovább nyugodtan.
Két komcsizás közt valami értelmeset is mondhatnál,kár volt az az arany csillag úgy látom mert nem igazán fogtad fel amit mondtam.Pont,hogy a komcsi mentalitast utálom ami a honvédségnél van,de komcsizz le nyugodtan.
A másik meg nézz szét ebben a kategóriában,eléggé megszaporodtak "most már le tudjuk győzni romániát?" kategóriájú kerdések.Erre gondoltam a fél világit le igázni alatt.
Le is komcsizlak, mert ugyanazt a magyarellenes mentalitást képviseled.
Senki sem mondta, hogy tökéletes a Honvédség, és valóban vannak szervezeti problémák. Csak te ezt nem így írtad le, hanem nettó magyarellenes körítéssel. Hadnagy vagyok, igen. Voltam külföldi misszióban is. Nem tartom magam hősnek, de aktatologató sem vagyok, az is biztos :) Benned hihetetlen nagy belső frusztráció dolgozik, és másokra vetíted ki a saját nyomorodat, én ennyit látok az egészből. Kíváncsi vagyok, mered-e névvel vállalni a véleményed.
Elnézést a hibákért
*Pszichológus
*rugalmas
Senki sem beszél Románia elfoglalásáról. Te a saját bevallásod szerint is gyakorin olvastál pár ilyen kérdést. Tehát erre alapozva kezded el szidni a Honvédséget. Olyan szinten ostoba és frusztrált vagy, hogy arra szavak sincsenek. Igen, én magyar hazafi vagyok, veled ellentétben. Ezen gúnyolódni szintén csak a te visszataszító fajtád ismertető jegye. Ehhez nincsen szükség pszichológiai elemzésre, elég csak elolvasni a hozzászólásaidat.
És persze, ismételgetem ezt a két szót, mivel ezek egyrészt világosan fényt derítenenek a hazudozásod motivációjára, másrészt önmagukban illegitimálják a "véleményed". Mintha egy elítélt gyilkoshoz fordulnánk büntetőjogi tanácsért, nagyjából olyan ez. Az hogy ez a gondolatmenet túlságosan komplex neked, mert egy buta, tanulatlan ember vagy, és közkatonaként te vagy a laktanya csicskása, sajnos nem az en hibám. Persze az ostobaságod egy dolog, itt a magyarellenességgel van az igazi probléma. Ezeket a sorokat te mered vállalni a valóságban is, az elöljáróid előtt, vagy csak itt ilyen nagy a szád, netharcos barátom?
Úr isten! A tisztek így beszélnek a közkatonákkal manapság? /ostoba-frusztrált-hazudozó-buta-tanulatlan-csicskás/
Mivé lett ez a világ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!