Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha a zrínyi 2026 véget ér...

Ha a zrínyi 2026 véget ér akkor a magyar honvédség megtudná verni a románokat ha ők támadnának?

Figyelt kérdés
Szerintem a leopardok miatt esélyes lenne mert a románoknak t 55 ös tankjaik vannak amik kicsit felvannak újítva.

2021. máj. 30. 07:29
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
86%
menjel ink Cod-ozni
2021. máj. 30. 08:01
 2/37 anonim ***** válasza:
91%

Nincs már Zrínyi 2026

Zrínyi program van helyette

2021. máj. 30. 08:07
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
A haderő fejlesztés nem azért zajlik, hogy bárkit is "meg tudjunk verni", hanem azért, mert amikor elkezdték a fejlesztéseket, átszervezéseket, akkor a Magyar Honvédség hadrafoghatósága alacsonyabb szintű volt, mint a néhai Batu Kán hordájáé.
2021. máj. 30. 10:59
 4/37 anonim ***** válasza:
64%
Amint a németek kiteszik az országból a lábukat mikor lejár a Leopárdok garanciája mehetünk vissza hátrafele nyilazni mert egy se fog működni....Aki volt tankos az tudja milyen kókány gány munkák voltak a T-72-vel,főleg mikor színre lép a currus zrt.Ennek a hadseregnek semmi nem való max harci szekér.A nagyon magyarok nyugodtan üresbe rakhatják magukat a honvédség ugyan olyan sz.r lesz Leopardokkal is mint előtte.Plusz addig míg nem tudjuk elengedi a régi kommunista mentalitást addig teljesen fölösleges bármilyen nyugati technika.
2021. máj. 30. 11:19
 5/37 anonim ***** válasza:
83%

Ha a románok támadnának legyőznénk őket.

Nem a Magyar Honvédség, hanem a NATO és az EU.

Egyedül nem tudnánk megverni őket. Kétszer annyian vannak, a gazdaságuk másfélszerese a magyarnak.

2021. máj. 30. 11:39
 6/37 anonim ***** válasza:
82%

NEM. Légierőben már most erősebbek, élőerőben és technikai eszközök számában is jelentős mennyiségi fölényben vannak. Ha a románok támadnak akkor egy sík terep van előttük (Alföld), míg Erdély nem éppen egy könnyű terep még egy túlerőben lévő offenzíva esetére sem.

Egyébként meg az lenne amit fent írtak: jönne a piros telefon a NATO-tól ami felhívja a figyelmet hogy egy táborban vagyunk és nem egymással kell civakodni.

2021. máj. 30. 12:41
 7/37 anonim ***** válasza:
18%

A te ócska magyarellenességed a kommunista.

2021. máj. 30. 13:20
 8/37 anonim ***** válasza:
83%
7-es,lepontozhatsz,pöröghetsz a fejeden vagy csinálhatsz amit akarsz ettől függetlenül ez így van.Katonaként lehet jobban átlátom a Honvédség helyzetét mint te,de nekem mind1 felőlem megszállhatod erdélyt engem nem zavar.Csak ne magyarázz bele olyanba amiről fogalmad sincs.
2021. máj. 30. 13:34
 9/37 anonim ***** válasza:
30%
Veled ellentétben én tényleg a Honvédség alkalmazásában dolgozom, és tényleg átlátom a helyzetet. Fáj az igazság, komcsi? Én nem akarom visszafoglalni Erdélyt, ez csak az ostoba komcsi agyadban létező sztereotípia, mert egy primitív, tanulatlan idióta vagy. Téged mondjuk szívesen elküldenélek Bukarestbe, a magyarellenes mentalitásod pontosan oda való.
2021. máj. 30. 17:38
 10/37 anonim ***** válasza:
75%
Mennyi 2 hónapja vagy a Honvédségnél?Gondolom valami kényelmes helyen vagy azért vagy vak.Mindenki aki több mint 1 éve katona tisztán látja,hogy milyen siralmas a helyzet.Az ideje múlt régi komcsi harcászati alapok meg a néphadsereges mentalitás ami itt van azt rajtam kívűl csak a fél honvédség képzeli be ugye?Majd amikor megszűnnek az olyan hülyeségek mint a T-72 légvédelmi géppuskáját rá akarjuk szerkeszteni a Leopardra meg hasonló komcsi baromságok majd akkor talán lesz valami értelme a honvédségnek,addig is menj papírokat tologatni te fene nagy magyar hős vitéz.Pampoghatsz itt napestig meg lengethetted itt a magyar zászlót attól függetlenül még a románok átgázolnának rajtunk.Ez nem magyar ellenesség ha nem tény.Elkezdtük fejleszteni a honvédséget és már mindenki le akarja igázni a fél világot.
2021. máj. 30. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!