Ami elmúlt az elmúlt, miért kell heccelni a fiatalokat ilyesmivel?
2021. máj. 20. 19:10
11/43 anonim válasza:
"Ezek a mai fiatalok elszaladnak Angliaba inkabb pizzafutarnak, hogy ne kelljen magyarnak lenniuk! Ez a helyzet."
Az ország szégyenei!
12/43 anonim válasza:
Mai fiatalok!!! :)))) Loszar fiatalok ... rolleroznak a varosban :))) Erted? Felnott emberek! :D Ez vicc!
Felnott ferfi ember ilyet nem csinal! Gyerekeknek valo a roller. Itt tart a mai feltorekvo korosztaly, hogy rollerozgat. Vicc es baromira rohejes.
13/43 anonim válasza:
Bezzeg a genderkedés az megy nekik.
14/43 anonim válasza:
És rátok vajon mit mondana az előző generáció? :)
15/43 anonim válasza:
Mi tudjuk mit mondott ránk az előző generáció, mert mi még nagyapáink mellett nőttünk fel. Nem egy szaros mobiltelefon volt a nevelőszülőnk.
16/43 anonim válasza:
Jaj, ne akarjátok már úgy beállítani, mintha ti lennétek a megtestesült bölcsesség/tökéletesség gyerekkorotoktól kezdve. Nálatok is biztos volt olyasmi, amin a felmenőitek szeme felszaladt.
17/43 anonim válasza:
Ez nem heccelés, ez a valóság...bár tény, hogy a képen egy igazi katona látható és nem egy volt sorkatona aki már évekkel ezelött leszerelt. De attól még van a képnek igazság tartalma...
18/43 anonim válasza:
Jó is lenne a sorkatonaság a mai fiataloknak. Én is ott szoktam rá a piára, cigire, elhízásra és a lopásra. 16-os. Hogyne lett volna. Sulikból dobtak ki a mellig érő hajam, farmeröltönyöm végett.
19/43 anonim válasza:
Nem sok értelme volt akkor...:D
20/43 anonim válasza:
Na és ki adja nekik a telefont, vagy a pénzt rá? Azt ne mondd nekem, hogy mindenki lop magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!