A magyar légierőnek miért van ilyen kevés légijárműve? Támogatnátok még 100 helikopter és 100 repülőgép megvásárlását?
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 11:29
1/15 anonim válasza:
Minek, majd a légicsatát a földön vívjuk meg! (Az ellenség meg majd pislog, mint vakkutya a forrólángosra!)
3/15 anonim válasza:
Nem támogatnám, felesleges lenne.
6/15 anonim válasza:
Nem támogatnám, a dzsíájdzsózó szerepjátékozást nem közpénzből kell fedezni.
7/15 anonim válasza:
minek? ekkora országba? :D
régen azért volt annyi reptér és repülőgép, mert a ruszkik előretolt állása voltunk.
8/15 anonim válasza:
Azért ilyen szomszédok mellett, akik ennyire szeretnem bennünket nem lenne rossz, ha nem is 100 harcigép meg 100 helikopter, de pár századnyi vadászbombázó és harci helikopter, tankelhárító rakétákkal még bőven elférne.
10/15 anonim válasza:
Nem vagyok híve a fegyverkezésnek, szerintem sincs sok ok arra, h fegyverkezzünk (nem fognak a románok bejönni nyugi). Azonban ha tényleg ütőképes honvédelmet szeretnénk akkor szerintem is a légierőt kellett volna felfejleszteni a legfullosabbra és nem csilivili tankokat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!