A tankok és helikopterek után jöhet még pár ütős meglepetés a Magyar Honvédség fejlesztéséről?
Mármint mi a meglepetés? Hogy elkezdték lecserélni, vagy hogy milyenekre?
Nem vagyok megfelelő ismeret birtokában technikailag, de a kiválasztott fegyverek nagyon jók, nőtt a legjobbak (Mondjuk a helikoptereknél mást preferálnál, de mint mondtam nem vagyok szakértő).
Az hogy elkezdték lecseréli: Időszerű. 30 évvel a Varsói szerződés összeomlása után, 21 évvel a NATO csatlakozás után lecserélni az egyébként is kétes képességű eszközöket ...szerintem ez nem meglepetés, hanem inkább elodázott ...NA VÉGRE...
Nagyon időszerű volt már a csere, 30-40 éves haditechnika. Jogos NATO elvárás volt, hogy legalább egy zászlóaj méretű ütőképes, nehézfegyverzettel is ellátott gépesített egységgel rendelkezzünk.
A következő lépés jó kérdés mi lesz... ezernyi területen lehetne még fejleszteni, föld-föld levegő rakéták, páncéltörő eszközök, csapatlégvédelem stb. ja meg drónok, drónok és drónok - az a XXI. század egyik leghatékonyabb eszköze. S természetesen a katonák illetményén :)
Esetleg megtaníthatnánk a katonákat a fegyverek kezelésére.
Beülnek majd a tankba a vezető brümmög a lövegkezelő meg patronos puskával durrogtat hogy élethű legyen a szituáció.
Vagy kivihetik a terepre a technikát és meggyötrik egy kicsit hogy lássák mit tud a T72-höz viszonyítva. Ez bizony pénzbe fog kerülni, nem is kevésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!