Mentőtiszti egyetemi végzettséggel hogyan kerülhetek át a katonaságra tisztnek?
Figyelt kérdés
Úgy tudom van egy olyan lehetőség, hogy a katonaság megelőlegezi neked a tiszti rangot, viszont az alapkiképzésen kívül beírat egy iskolába is.
Ez igaz? És ha igen akkor mi kell hozzá és mi a munkakör?
Előre is köszönöm! :)
(A mentőtiszt nem orvos, nincs általános orvosi végzettsége!)
2021. ápr. 22. 15:16
12/16 A kérdező kommentje:
Miert nem szeretik ennyire a sulirol kijott tiszteket?🤔
Mitol jo hadnagy egy jo hadnagy? Minden csak tapasztalat kerdese lenne?
2021. máj. 28. 18:49
13/16 anonim válasza:
Szerinted viccből léteznek tiszti iskolák és katonai akadémiák több évszázada?
14/16 anonim válasza:
Mert mindenki rühelli amikor egy kopter nagy osztja az észt akinek fingja nincs semmiről, én egy-két évig közkancsóként dolgozatnám mindet, addig lenne egy kis tapasztalatuk
15/16 anonim válasza:
Azért egy pillanatra álljunk már meg! A mentőtiszt nem harci alakulat tagjaként megy oda, azért kap hadnagy rangot, mert főiskolát végzett egészségügyi szakember! Nehogy már egy tizedes mondja meg, hogy kinek mihez van tapasztalata.
16/16 anonim válasza:
A katona az katona, a kiképzésen sincs különbség, én már nem vagyok a rendszer része (szerencsére hasznosabb munkám van) de picivel fényesebb volt a vállapom mint egy csont csillag kisember. (vagyis kettő, mert tizedest írtál 😁)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!