Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mentőtiszti egyetemi végzettsé...

Mentőtiszti egyetemi végzettséggel hogyan kerülhetek át a katonaságra tisztnek?

Figyelt kérdés

Úgy tudom van egy olyan lehetőség, hogy a katonaság megelőlegezi neked a tiszti rangot, viszont az alapkiképzésen kívül beírat egy iskolába is.

Ez igaz? És ha igen akkor mi kell hozzá és mi a munkakör?

Előre is köszönöm! :)

(A mentőtiszt nem orvos, nincs általános orvosi végzettsége!)

2021. ápr. 22. 15:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kopter hadnagy😉😳
2021. máj. 27. 08:08
 12/16 A kérdező kommentje:

Miert nem szeretik ennyire a sulirol kijott tiszteket?🤔

Mitol jo hadnagy egy jo hadnagy? Minden csak tapasztalat kerdese lenne?

2021. máj. 28. 18:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerinted viccből léteznek tiszti iskolák és katonai akadémiák több évszázada?

2021. máj. 28. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Mert mindenki rühelli amikor egy kopter nagy osztja az észt akinek fingja nincs semmiről, én egy-két évig közkancsóként dolgozatnám mindet, addig lenne egy kis tapasztalatuk
2021. máj. 28. 19:24
 15/16 anonim ***** válasza:
94%
Azért egy pillanatra álljunk már meg! A mentőtiszt nem harci alakulat tagjaként megy oda, azért kap hadnagy rangot, mert főiskolát végzett egészségügyi szakember! Nehogy már egy tizedes mondja meg, hogy kinek mihez van tapasztalata.
2021. máj. 28. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:
A katona az katona, a kiképzésen sincs különbség, én már nem vagyok a rendszer része (szerencsére hasznosabb munkám van) de picivel fényesebb volt a vállapom mint egy csont csillag kisember. (vagyis kettő, mert tizedest írtál 😁)
2021. máj. 28. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!