Mentőtiszti egyetemre járok, de rájöttem, hogy orvos szeretnék lenni. Ezt a sulit már elvégzem, de utána ha elkezdem az orvosit, lesz valami előnyöm? Pl. Kevesebb év, vagy pl az anatómiát nem kell újra tanulni?
Nem jár vele előny,hiszen az orvosin az anatómia is sokkal összetettebb mint mentőtisztin.
Csak hátrányod származik belőle ha elvégzed, hiszen orvosin van 14 támogatott féléved, ebből 8at kilősz mentőtisztivel, tehát a 12 féléves egyetemből legjobb estben(ha nem csúszol) 6 félévet ki kell fizetned, ami cirka 7 millió forint.
Köszönöm a válaszokat!:)
A tandíj a legutolsó amin most ebben a helyzetben gondolkoztam, hisz azzal tisztában voltam. Nem szeretném otthagyni az egyetemet és orvosira menni, ha már elkezdtem befejezem, hisz úgy csak időpocsékolás lenne az eddig ott töltött idő.
Drága válaszoló!
Köszi hogy a magánéletembe turkálsz:D Semmi közöd hozzá, hogy ki állja a tanulásomat, ahogy az anyagi helyzetemhez se sok. :) Azt sem tudod mivagyok kivagyok, honnan tudod hogy vannak egyáltalán szüleim akik eltartsanak? Mindegy, azért a kedvességed határtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!