Liza19 kérdése:
Ezzel a végzettséggel lehetek mentőtiszt Magyarországon?
Figyelt kérdés
Általános orvosi asszisztens végzettséget szerzek nemsokára. Négy éves egyetemi oktatás.( Nem OKJ képzés) Olvastam, hogy aki mentőtisztnek tanul, az négy éves képzésen kell átessen. Ezzel az egyetemmel én is elölről kellene kezdjem a mentőtiszti képzést?2019. júl. 11. 11:33
1/2 anonim válasza:
Most hova jársz iskolába? Egyetemeken már nincs(itthon legalábbis nem jellemző) az általános képzés. Van ugyan alapozás az első 1-2 évben, de utána szakiranyt kell választani.
Ha szerencséd van, akkor felvételin többlet pontot, illetve kreditekbe is beleszamit amit most végzel.
De egyébként ha mentotiszt szeretnél lenni, akkor ezt kell elvegezni, nem általános vackokkal pazarolni az időt.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ezzel "csak" diplomás ápoló lehetsz. A mentőtiszt nagyon nincs "rendbe" téve, hogy hol is a helye... Mentőn jobban hasonlít az orvoshoz a munkaköre, KH-ban meg inkább ápoló. Tehát nincs rendbe téve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!