Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Honvédségnél lehet tetoválásom?

Honvédségnél lehet tetoválásom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet közhely és sokan megkérdezték már itt, de kifejezetten az én kérdésemre nem kaptam választ a régebbi kérdésekből.

Jövőre leszek végzős és leadom a jelentkezésemet az NKE HHK-hoz, egy jó ideje csak ennek szentelem az életem, szóval a bejutás nem lehet kérdés, azonban 1-2 éve kinéztem magamnak egy tetoválást, viszont nem tudom hogy ez miben akadályozhat a jövőben, mert ha kizáró ok akkor elfelejtem. Linkelek egy képet, hogy milyet szeretnék:

[link]

Egy ilyen és/vagy ehhez hasonló tetkó lehet kizáró ok a felvételin? A válaszokat előre is köszönöm!

2021. ápr. 13. 21:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia, nem kizáró ok.
2021. ápr. 14. 14:33
 12/13 anonim ***** válasza:

7

Le a kalappal előtted akkor.Remelem az eszed is meg van hozzá

2021. ápr. 15. 10:13
 13/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem lehet kizáró ok.. Több katonának van látható helyen arc,nyakon. Ez mind látható helyen van. Kiképzés alatt annyiban fog hátrány érni higy az esküt biztos hogy nem te mondod.
2021. ápr. 16. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!