Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért furikázik ennyi "Katonai...

Miért furikázik ennyi "Katonai Rendészet" felirítú kocsi a városban?

Figyelt kérdés
Ők ellenőrzik a boltokat, stb? Azt tudom, hogy ők civillel szemben nem intézkednek, csak esetleg ha van rendőr társuk.

2021. márc. 17. 08:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

#20 a hortysta dolog egy máz, hogy egyrészt eltereljék magukról a komcsiság gyanúját a butáknál, és hogy saját szavazóiknak legyen valami meséjük magukra, hiszen ők komcsik, de mivel lejáratódott a dolog, szégyellik. így nemzeti keresztény jobboldaliként hirdetve magukat csápolhatnak a komcsiskodásért.

Valószínűleg van ott még jó pár látens homoszexuális, akik hasonlóan meleg ellenesesek a felszínen mint szájer elvtárs :) hiszen azt kutatások bizonyítják hogy a nagyon meleg ellenes emberek hasonlóan a fenti írt komcsiság példához, az ellenkező nek hirdetik magukat, szövegelnek ellene, mert mit szeretnének rejtőzködni. Mint szájer.

Államosítás pl a közműcégek államosítása, mol, teleNER bevásárlás, stb.

Állami árszabás "rezsicsökkentés" pl, kgfb díjak megugrása is egy állami pár meg szabása miatt történt néhány éve. ha minden termék árával beépülő útdíj is részbeni állami árszabás.

Üzemanyag árak megszabása, stb.

De, a haveroknak szánt beruházások tipikus komcsi módi, hanem komcsiknál árverseny van és minőség verseny az nyer aki a jobbat nyújtja.

Igen bármelyik autoriter rendszerre igaz az ellenség keresés ezt jól látod.

Persze az összes országban van kormánykritikus és ellenzéki sajtó, de kevés országban ennyire kormánypropaganda központú a állami "közszolgálati" sajtó, és nem is vásárolják fel közbeszerzéseken kijuttatott állami pénzből a sajtó nagy részét, kogy kormánypárti fake newst toljanak.

Mindent kritizálnak ami nyugati és demokratikus. Hol volt bezzeg Szovjetunió? Putyin elvtárstól vásárolnak mindenfélét, Putyin elvtársat támogatják, és hangoztatják hogy milyen jól csinálja. Tök mindegy hogy oroszországnak vagy szovjetuniónak hívja az országát, mert egyre kevesebb a különbség...

Aha értem tehát az államosítás állami díjszabás, verseny nélkül a haveroknak juttatott állami pénzek és beruházások, azok abszolút jobboldaliak 🤣 hitegesd magad "elvtárs".

Nem én jelentem be a több száz ukránt romos épületbe, hanem a kormány közeli képződmények. Ha nem számít akkor miért teszik ezt?

én nem hoztam fel úgy a cigányságot mintha az ő szavazatuk kevesebbet érne.

Ezt te magyarázod bele, szalmabábozol, ahogy nálatok szokás ez már száz éve.

Én úgy hoztam fel, hogy krumplival és rettegtetéssel fake newssal és buszoztatással, ajándékokkal tereltek abba az irányba őket hogy elvtársaitokra szavazzanak, tudva hogy nélkülözve élnek és nem túl tájékozottak... Így megtesznek bármit egy kis alamizsna ért és ígéretekért.

"Ezt érdeklődd meg az MSZP-s barátaidtól, hiszen az ő idejükben vált ez bevett szokássá. "

Nem ismerek MSZP-s embert (ami azt illeti mai fideszest sem, csak ex fideszest, mindenki lecserélni a mai komcsi bandát, és azt a színházat amit előadnak). De akkor ezzel azt akarod sugallni, hogy a fidesz=MSZP? Ezzel egyetértek hiszen ugyanonnan származnak. Bár a maszopban a tagság már eléggé lecserélődött (atlépések a fideszbe, kihalás).

A videókban nagyrészt cigányok vannak, hiszen ők a legelszegényedettebbek, ők a legjobb célpontok a kormány manipulációjára. Ezek tények, nincs értelme szalmabáboznod, számba adni olyan dolgokat amik nincsenek.

2021. márc. 19. 10:23
 22/33 anonim ***** válasza:

"a hortysta dolog egy máz, hogy egyrészt eltereljék magukról a komcsiság gyanúját a butáknál, és hogy saját szavazóiknak legyen valami meséjük magukra, hiszen ők komcsik, de mivel lejáratódott a dolog, szégyellik. így nemzeti keresztény jobboldaliként hirdetve magukat csápolhatnak a komcsiskodásért."

Hűha, hatalmas megfejtés, te aztán átlátsz a szitán, te aztán olvasol a sorok között, gratulálok. A tényekkel persze ne zavard össze magad.

"Valószínűleg van ott még jó pár látens homoszexuális, akik hasonlóan meleg ellenesesek a felszínen mint szájer elvtárs :)"

Szájer nem volt látens, mivel már évtizedekkel ezelőtt is ezt lehetett hallani róla médipletykák alapján. És még te szalmabábozol :DDDD

"hiszen azt kutatások bizonyítják hogy a nagyon meleg ellenes emberek hasonlóan a fenti írt komcsiság példához, az ellenkező nek hirdetik magukat, szövegelnek ellene, mert mit szeretnének rejtőzködni. Mint szájer."

Ha annyiszor lenne tíz forintom, ahányszor hallottam ezt a "kutatásra" való hivatkozást, akkor már milliárdos lennék. Nem, valójában semmilyen kutatás nem bizonyítja, hogy összefüggés van a látens homoszexualitás és a homofóbia között. Szájer törvényalkotói tevékenységével kapcsolatban még nem gondolkodtál el esetleg azon, hogy attól mert valaki meleg / biszexuális, még nem támogatja az lmbtqstb lobbi (mint kvázi politikai erő) térnyerését? Vagy a transzneműséghez hasonló mentális betegségek térnyerését?

"Államosítás pl a közműcégek államosítása, mol, teleNER bevásárlás, stb.

Állami árszabás "rezsicsökkentés" pl, kgfb díjak megugrása is egy állami pár meg szabása miatt történt néhány éve. ha minden termék árával beépülő útdíj is részbeni állami árszabás. Üzemanyag árak megszabása, stb. De, a haveroknak szánt beruházások tipikus komcsi módi, hanem komcsiknál árverseny van és minőség verseny az nyer aki a jobbat nyújtja."

A világon minden országban vegyes gazdaság van, sehol sem érvényesül színtiszta kapitalizmus vagy színtiszta szocializmus. Magyarországon a gazdaságpolitika ugyanakkor erőteljesen neoliberális , azaz külföldi bankok és multik érdekeit kiszolgáló kapitalista. Az hogy te kiragadsz három-négy dolgot az ezerből, és erről meg akarod magyarázni, hogy kommunista, hát no comment, nagyon ostoba vagy. Egyébként felhívom a figyelmed, hogy attól mert strómanokon keresztül ellopnak valamit, annak még semmi köze sem lesz a kommunizmushoz, amely rendszer pont hogy a magántulajdon felszámolására törekszik, nem a Mészárosok (mint magántulajdonosok) felduzzasztására. Legalább nézzél már utána, hogy mit beszélsz, mert konkrétan egy hároméves is meg tud cáfolni, ha felcsap egy Wikipédiát.

"Persze az összes országban van kormánykritikus és ellenzéki sajtó, de kevés országban ennyire kormánypropaganda központú a állami "közszolgálati" sajtó, és nem is vásárolják fel közbeszerzéseken kijuttatott állami pénzből a sajtó nagy részét, kogy kormánypárti fake newst toljanak."

Ja, a nyugati országokban 90-95%-os balliberális médiatúlsúly van, ti is ezt szeretnétek itthon. :) Felhívom a figyelmed, hogy a leolvasottabb médiumok mind balliberális, kormánykritikus portálok Magyarországon. Az lehet hogy a kormány saját médiabirodalmat üzemeltet, de egyrészt egyáltalán nem fake news birodalom (csak ehhez ugye olvasni is kellene őket, nem csak az alternatív valóságból böfögni), másrészt sajnos csak így lehet felvenni a versenyt a Soros Gyuri bácsi-féle külföldi mecénásokkal, akik a kormányhoz hasonlóan illegitim eszközökkel üzemeltetett médiabirodalmat tartanak fent. Itthon is több portált támogatnak aktívan Soros szervezetei, ezekből természetesen folyamatosan ömlik az O1G szennyvíz.

"Mindent kritizálnak ami nyugati és demokratikus."

Ja, mint a jogállamisági mechanizmus :DDDDDDDDD

"Putyin elvtárstól vásárolnak mindenfélét, Putyin elvtársat támogatják, és hangoztatják hogy milyen jól csinálja."

Hol hangoztattak ilyet? Megint hazudsz, nem meglepő. Linkelj már be valamit. Orbánék mindig azt hangoztatják, hogy Magyarország a nyugathoz tartozik. Egyébként igen, vannak gazdasági érdekkapcsolataink az oroszokkal, a kínaiakkal. Ilyen ez a globalizált világ. Csak a te O1G fajtád nem érti ezt, mert Brüsszelnek akartok csontig benyalni. És akkor itt ugye ki is derül, hogy ki a valódi komcsi olyan értelemben, hogy ki szolgál itthon idegen érdekeket. Mint a momentumos hölgyemények, akik folyamatosan azért lobbiznak odakint, hogy az ország kapjon kevesebb EU-s pénzt, vagy ne is kapjon egyáltalán. Ezek vagytok ti, magyarellenes pojácák.

"Aha értem tehát az államosítás állami díjszabás, verseny nélkül a haveroknak juttatott állami pénzek és beruházások, azok abszolút jobboldaliak 🤣 hitegesd magad "elvtárs"."

Ha már ennyire személyeskedsz, elárulom hogy egy szélsőjobboldali politikai szervezet (nem párt) tagja vagyok, bár magamat fasisztaként határozom meg, de a lényeg hogy ez az elvtárazás igen mellé ment, bár minden más is mellément az O1G hisztidben. Amiket felsoroltál, nem épp jobboldaliak, de egyrészt a lopásnak (amire ezeket használják) nincsen ideológiája, csak ugye te ezt sem vagy képes felfogni a mákszemnyi agyaddal, másrészt továbbra sem létezik 100%-osan jobboldali vagy baloldali gazdaságpolitika.

"Nem én jelentem be a több száz ukránt romos épületbe, hanem a kormány közeli képződmények. Ha nem számít akkor miért teszik ezt?"

Honnan tudjam? Nem érdekel.

"Én úgy hoztam fel, hogy krumplival és rettegtetéssel fake newssal és buszoztatással, ajándékokkal tereltek abba az irányba őket hogy elvtársaitokra szavazzanak, tudva hogy nélkülözve élnek és nem túl tájékozottak... Így megtesznek bármit egy kis alamizsna ért és ígéretekért."

A balliberális oldal nem ígéretekkel hitegeti őket évtizedek óta?

"De akkor ezzel azt akarod sugallni, hogy a fidesz=MSZP? Ezzel egyetértek hiszen ugyanonnan származnak. Bár a maszopban a tagság már eléggé lecserélődött (atlépések a fideszbe, kihalás)."

Hatalomtechnikai szempontból nem sok különbség van a Fidesz és az MSZP-DK tömb között, ebben az egyben igazat adok neked.

"A videókban nagyrészt cigányok vannak, hiszen ők a legelszegényedettebbek, ők a legjobb célpontok a kormány manipulációjára. Ezek tények, nincs értelme szalmabáboznod, számba adni olyan dolgokat amik nincsenek."

Hát te írsz folyamatosan cigányokat egyszerűen "szegények" helyett, nyilván van ennek egy oka :))))

2021. márc. 19. 10:55
 23/33 anonim ***** válasza:

#22 jaj "elvtárs", unalmas újra és újra ugyanazt a valóságtagadást, és "mi már tudtuk rég" magyarázkodást, és önáltatást hallgatni tőletek, mert minden hozzád hasonló, ugyanazokat a szövegeket fújja.

Újabbakat kellene kitalálnotok! Amúgy is, a "Kutya ugat, karaván halad" hol marad? 🙃

Az nem érdekel hogy milyen párt tagjának tekinted magad akkor sem leszel màs! Én is tekintetem magam Terminátornak, attól még nem leszek :)

Vállald fel mi vagy, mert úgy is kilóg a lóláb, akkor is ha a fidesz fiókpárt aminek állítólag tagja vagy, nagyban mélymagyarkodik 😁

2021. márc. 20. 11:32
 24/33 anonim ***** válasza:
Sajnos ki kell jelentenem, hogy értelmi fogyatékos vagy, ugyanis direkt kiemeltem, hogy nem PÁRT tagja vagyok. Egészen hihetetlen, hogy a mocskos ballibsi fajtátok süti rá másokra, hogy komcsi (pláne arra, aki nem is fideszes) , mikor éjjel-nappal Brüsszelnek és a nemzetellenes politikájának csaholtok. 2022 után nagyon sürgősen takarodjatok el az országból, mert rossz világ jön rátok. :-)
2021. márc. 20. 11:43
 25/33 anonim ***** válasza:
#24 komcsikáim, ti mindig előre megmondjátok, utólag 😁
2021. márc. 20. 12:22
 26/33 anonim válasza:
Srácok, ezt nem pont itt kellett volna megtárgyalni, de amúgy a legtöbb párt szar. Viszont az ellenzéki összefogásnak adhatnánk egy esélyt, ha már kevesebbet lopnak is jobb.
2021. márc. 20. 12:57
 27/33 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom megint, te elmebeteg bolsevik, hogy egy szélsőjobboldali politikai szervezet tagja vagyok. A létező legmesszebb állok a szélsőbaltól. Felkötném az összes komcsit, a fideszeseket is, de csak utánatok, ballibsik után.

2021. márc. 20. 13:40
 28/33 anonim ***** válasza:

#27 akkor elmondom megint: mondhatsz magadról bármit, akkor is csak komcsi, bolsevik vagy, ahogy mondod. Ahogy nyilván a szervezeted is.

Hisz szélbalos, komcsi irányzatokat éltettek, ami nem lesz jobb oldali akárhogy folytatjátok a goebbelsi szajkózást.

Szégyellitek magatokat ami érthető, ezért próbáljátok magatokat az ellenkezője meghirdetni, mégis a komcsi irányzatot (pl fidesz) éltetni.

Nyugodj bele, te komcsi vagy, és ha belenyugszol, akkor dolgozhatsz rajta, hogy a világ egyik legkártékonyabb, leg-degeneráltabb, természetellenes "eszméjéből" (?) kigyógyítsd magad, ami után nem kell szégyellned.

Igaz, a komcsiságra való fogékonysághoz, valami súlyos agyi elváltozás szükséges, amivel kizárható a valóság érzékelése, így lehet nem gyógyítható ez a betegség.

De próbálkozni azért lehet, és a végén lehet elvtársaidat is ki tudod gyógyítani, végre hasznot hozva az emberiségnek, károkozás helyett.

2021. márc. 20. 13:52
 29/33 anonim ***** válasza:
Tökéletesen bemutatod, hogy az O1G koalíció egytől egyig elmebetegekből áll. Köszönöm. 2022 után meneküljetek az országból. :)
2021. márc. 20. 15:43
 30/33 anonim ***** válasza:
Egyébként tudod mi a legnagyobb poén? 2018-ban a Jobbikra szavaztam, és 2022-ben sem a Fideszre fogok. Mindössze arról van szó, hogy hányok a bolsevik szivárványos propagandátoktól, és Gyurcsány javára nem fogok Orbán ellen szavazni. De ez a te kétbites világodat meghaladja, meg persze az értelmi szintedet is.
2021. márc. 20. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!