Mit ér a Magyar hadsereg a Román hadsereg ellen?
Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 22:13
51/56 anonim 

válasza:

Kedves 48-as és 50-es válaszoló: szerintem az illető felvidéki avagy erdélyi magyar. Ezért ír magyarul és ezért mondja, hogy nem a mai Magyarország területén él. Például jómagam Kárpátalján élek, anyai ágon a sokadik generációig visszamenőleg itt éltek a rokonaim. Szerintem ez a helyzet áll fenn nála is. Szerintem hagyjuk a témát, mert nagyon eltértünk és sem a tisztelt úr, sem ti, kedves válaszoló ne bántsátok egymást, mert nincs értelme.
52/56 anonim 

válasza:

"felvidéki avagy erdélyi magyar"
Ezzel csak az a bibi, hogy azt is mondta magáról, hogy nem magyar...
53/56 anonim 

válasza:

Talán nem tartja annak magát. Én is ismerek olyan kárpátaljai, hozzám hasonló többgenerációs kárpátaljait, aki nem tartja magát már magyarnak. De ez csak egy feltételezés.
54/56 anonim 

válasza:

Rendben, ne tartsa magát annak, de akkor minek jár ide magyarul osztani az észt a magyarságról? Aztán azzal próbálja megvédeni a hazug és gyűlölködő álláspontját, hogy hát ő nem is magyar... egyrészt attól még ugyanúgy hazudik és gyűlölködik, másrészt honnan kellett volna tudnunk.
55/56 anonim 

válasza:

De legalább ne úgy beszéljen a magyarokról mint valami alja nép. Tényleg elkezdte szidni a honvédeinket és biztos így van azért mert ők biztos agyilag még gyerekek. Igen afganisztánba biztos olyan idegzet kell mint egy gyereké. Én voltam még 4 éve egy táborba hogy megnézhessem milyen is nekik hát belepusztulna egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!