Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit ér a Magyar hadsereg a...

Mit ér a Magyar hadsereg a Román hadsereg ellen?

Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 22:13
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%
Szóval nem fogtak fel amit írtam mondom én nem vagy te 38 max 12-13 aki nagyfiúnak alar tűnni
2021. febr. 24. 10:39
 32/56 anonim ***** válasza:
52%

31

Ok,te bajod. Jó a fantáziád, írhatnál egy könyvet.

Amúgy kezdhetnéd úgy: volt egyszer hol nem volt, egy erős és rendíthatatlen világhatalom: Magyarország. Aztán felébredtem...

2021. febr. 24. 10:41
 33/56 anonim ***** válasza:
100%
És ha még úgy is lenne mint ahogy leírtad nekem legalább van hazaszeretetem. Ha ennyire utálod magyaroszágot válts nevet valami külföldire mondjuk románra és felejtsd el a magyar nyelvet a rkonaiddal együtt mert ugye ők is magyarok gondolom oszt élj ahogy akarsz Gehen Sie weiter, gehen Sie schlafen.
2021. febr. 24. 10:45
 34/56 anonim ***** válasza:
52%

Hát azzal maradsz XD az nem lakat jól, nem leszel tőle egészséges, nem ad biztonságot és nem fizeti a számláidat. A hazámat én is szeretem, de nem Magyarország az :/ bocs, a világ nem egyoldalú.

Nem vagyunk színmagyarok. De semmi közöd a nevünkhöz sem...

2021. febr. 24. 10:52
 35/56 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit ez a veszekedés oly felesleges te se engetsz az igazadból meg én se egyáltalán nem erre fogom pocsékolni az időm
2021. febr. 24. 11:53
 36/56 anonim ***** válasza:
0%
Na látod, ez volt az első értelmes mondat :)
2021. febr. 24. 12:12
 37/56 anonim ***** válasza:
Kristóf, felesleges leállni ezzel a magyargyűlölő komcsival.
2021. febr. 24. 16:35
 38/56 anonim ***** válasza:

37

Ennyi telik attól az üres agyadtól. Miért lennék kommunista? Nem vagyok az. Sem magyargyűlölőnek, csak realista. Az ország idióta mentalitását, propagandáját és politikáját gyűlölöm, nem a magyarságot.

2021. febr. 24. 16:39
 39/56 anonim ***** válasza:
Pedig de! Nagyon is azt mondod én nem állítom hogy szeretem ezt a rendszert de ebbe élünk ezt kell szeretni de most komolyan mi baj van azzal ha valakinek van hazaszeretete és megbecsüli azt hogy magyar lehet nem fogok vitázni mert nincs értelme de kérlek csak annyira kérlek hogy ne szidd pl a honvédeket nem tehetnek arról amit a kormány csinál.
2021. febr. 24. 17:02
 40/56 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, akkor rászánom az időt, és nézzük sorról sorra a hozzászólásaidat azóta, hogy válaszoltál az előző (#21) kommentemre,ahol egyébként elég világosan kiderült pl. az első világháborús megjegyzésed kapcsán, hogy igencsak hadilábon állsz a történelmi ismeretekkel.

"Egy ősöm se adta az életét XD ezt meg honnan veszed?"

Nyilván voltak magyar felmenőid, jó eséllyel részt vettek valamelyik eseményben a '48-as szabadságharc és az '56-as forradalom közül, de ha esetleg 170+ évre visszamenőleg ismernéd a családfádat, és tényszerűen tudnád, hogy nem így történt, attól még felhívom a figyelmedet arra, hogy százezrek harcoltak a szabadságért, akiknek a bátorságát, heroizmusát te most épp fröcsögve köpködöd. Ez ugyancsak a magyargyűlölő oldalnak a szokása, akiket előzőleg egyszerűen kommunistának neveztem (mivel kulturális értelemben szinte mind azok), de lehetne más jelzőket is hozni.

"Demokratikus országban? Azt sem tudod, melyik országban élek, de megint jár a szád..."

Na melyik országban élsz, kisfiam? Tekintve, hogy alig néhány helyen van diktatúra a világban, már csak a nagy számok törvénye alapján is demokráciában élsz, meg hát emigrálni sem Kínába vagy Észak-Koreába szoktak a magyarok, hanem nyugati országokba. A te fajtádra ez különösen jellemző. De mivel magyarul írsz egy magyar fórumon, feltételezem, hogy itt születtél és itt nőttél fel, tehát a hozzászólásom érdemi része ugyanúgy releváns veled kapcsolatban.

"A realisták nem mentek bele, mert tudták hogy elveszítik majd a háborút, tudták hogy úgysem maradhat a úgy a határok és hogy Horthy csak egy báb."

Forrás? Horthy amúgy nem volt senkinek a bábja, a németeknek sem csicskult be soha, valójában hintapolitikát folytatott egész kormányzósága alatt, és próbált egyensúlyozni a németek és a nyugati nagyhatalmak között. Lásd még az 1944 kiugrási kísérlet. De nagyon szívesen elolvasom a történelmi forrásaidat a kor revízióellenes hangjaival kapcsolatban (őket nevezed ugyebár realistának), csak nem fogsz semmit linkelni ,ezt mindannyian pontosan tudjuk.

"De a szemellenzős nagymagyarok mentem csak zászlókkal a halálba."

Ők simán magyar emberek voltak, te pedig magyargyűlölő, ez a különbség. Egyébként ez biztosan újdonság lesz számodra, de egy katonának (pláne háború idején besorozott katonának) nem kell semmilyen zászlót lengetve mennie, egyszerűen parancsot kap és teljesíti.

"Arról, hogy egy ország sem hajlandó már a magyarokkal egyezkedni. Ezért egy magára maradt ország áll a világgal szemben."

Ez a hablatyolás már megint micsoda? A sokezer milliárdos német, francia, kínai, orosz stb. beruházások Magyarországon akkor micsodák? Hogy állnánk egyedül a világgal szemben, ha egyebek mellett az EU és a NATO tagjai is vagyunk?

"Hát hadd ne beszéljünk a magyar egyenruháról. Az a kis péksapka a fején a katonának meg az a nevetséges ódivatú, szar uniformis rajta... Na az igen XD"

A magyar egyenruha NATO követelményeknek felel meg.

"Az oroszok az ENSZ tagjai,kedves okos. Az életben nem támadnának meg egy másik ENSZ országot (...)"

Ehhez képest Ukrajnát és Grúziát is megtámadták, nagyokos.

"Európa a megtámadott fél mellé köteles álni, ergo a NATO átgázolna Magyarországon és mindenki visszamehetne az anyjába."

Leginkább neked kellene visszamenni oda. Egyébként rajtad kívül senki nem beszél arról, hogy Magyarország háborút indítana bárki ellen is.

"Mit csináljak ezekkel a sipkás bohócokkal? Engem nem érdekel a pirosfehérzöld ólomkatonahadsereg..."

A magyar honvédségnek kifejezetten jó híre van a NATO-n belül a külföldi missziókban való kiemelkedő arányú részvétel miatt, a különleges műveleti kommandósaink pedig top5-top10 között vannak Európában, és folyamatosan jelen vannak afganisztáni küldetéseken mint harcoló egységek, amerikai tengerészgyalogosok és zöldsapkások egységszintű társaságában. Egyébként természetesen egy szimpla internetes összehasonlító oldallal is utána lehet nézni, hogy milyen létszámmal és technológiai fejlettséggel rendelkezik a román és a magyar hadsereg.

"Érték hozzá. Azért is írok"

Mihez értesz pontosan? Eddig csak hülyeségeket sikerült összehordani.

"Csak nem vagyok elfogult egy örök vesztes állammal XD"

Ahogy mondtam, magyargyűlölő vagy.

"Én nem lennék köteles beállni, nem is mennék még ha köteleznének sem. De ha mégis, inkább harcolnék a győztes oldalon, mint a magyar oldalon."

Tehát explicit hazaáruló is vagy, jó tudni. Ha tényleg 38 vagy, és tényleg van gyereked, nagyon sajnálom őt, amiért egy ilyen "apa" mellett kell felnőnie, hisz tőled értékeket biztos nem tanul, csak a magyargyűlöletet.

"Miért lenne rossz mentalitás? Magyarázd el kérlek... Mert nincs szrmellenzőm?"

Mert folyamatosan hazudsz és gyűlölködsz, többek között.

"Magyarországon tényleg nem bírnék ki egy napot sem, de nem is szándékozom XD"

Ne is gyere ide.

"Tudod te is hogy igazam van csak a büszkeséged és az a rohadt nagy magyar önérzet nem engedi meg hogy beismerd, hol is áll Magyarország jelenleg."

Magyarország politikai-gazdasági helyzetének mi köze van ahhoz, hogy mire mennénk a román hadsereg ellen? Fideszezni mikor kezdesz el?

"Amúgy kezdhetnéd úgy: volt egyszer hol nem volt, egy erős és rendíthatatlen világhatalom: Magyarország. Aztán felébredtem..."

Ki írt ilyet, hazaráuló?

"A hazámat én is szeretem, de nem Magyarország az :/ bocs, a világ nem egyoldalú."

A hazáját nem cserélgeti az ember, hazaáruló. Ha meg ennyire bele vagy szerelmesedve a nyugati országba, ahová csatornapatkányként kimenekültél, akkor miért nem foglalkozol a hűdejó életeddel, miért a gyakorin osztod az észt? A pszichológai ezt a jelenséget kognitív disszonanciának nevezi, egyebek mellett ennek is nézzél utána.

"Ennyi telik attól az üres agyadtól. Miért lennék kommunista? Nem vagyok az. Sem magyargyűlölőnek, csak realista. Az ország idióta mentalitását, propagandáját és politikáját gyűlölöm, nem a magyarságot."

Az előző kommentjeid fényében ez utolsó sorod igencsak röhejes, olvasd vissza szépen magad, kisfiam. Agyilag egy 16 éves kiskamasz szintjén állsz, aki nagyokat akar mondani, de se a tárgyi tudása, se az érzelmi intelligencia nem áll azon a szinten közel sem, mint amit láttatni szeretne magáról. Ismerjük már a nyugati "demokrata" fajtádat, nem kell eljátszani, hogy te más vagy.

2021. febr. 24. 17:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!