Mit ér a Magyar hadsereg a Román hadsereg ellen?

40
Nem harcolt senkim 1848-ban. Egy férfiről tudok aki katona volt akkor, de ő a császári sereg tisztje volt.
Nem hősiesség agyonlövetni magad. Ezt várták el Görgeytől is és hazaáruló nak bélyegezték, amiért nem rántott magával sokezer embert a halálba.
Mivel nem vagyok magyarországi, 56ban sem harcolt senkim szerencsére :))
Nem. Sem én sem az őseim nem születtek a mai Magyarország területén, de persze te jobban tudod a feltételezéseiddel.
Ukrajnát és Grúziát... Szerinted Ukrajna vagy Grúzia élvez akkora nyugati diplomáciát mint Románia? Nem hinném, mivel a kettő közül egyik sem EU tag.
"Tehát explicit hazaáruló is vagy, jó tudni. Ha tényleg 38 vagy, és tényleg van gyereked, nagyon sajnálom őt, amiért egy ilyen "apa" mellett kell felnőnie, hisz tőled értékeket biztos nem tanul, csak a magyargyűlöletet."
Mehmondanád, mi a kínomért lennék hazaáruló? Mi közöm nekem Magyarországhoz, ember? És pont leszarnám, ha az is lennék de mint mondtam nem vagyok az. Érték? Nagyon nagy értékek ezek: menj ki az utcára tankok ellen molotovkoktéllal harcolni, küldj kamaszokat egy világhatalom ellen, ha veszett az ügy is lövesd főbe magad. Ezek a magyar értékek?
És igen, nem vagyok alkalmas fegyverfogásra, tehát nem lennék katona (valaha szerettem volna az lenni de nem mentem át az egészségügyi elbíráláson, útólag visszagondolva Hála Istennek :D jobban szeretem a mostani munkám)
Anyukád esetleg hazaáruló. Én semmilyen szempontból nem vagyok és nem is lehetek az, okoska XD
Ki cserélt házát? Te komolyan beteg vagy XD
Amúgy most beszóltál azoknak is akik elköltöznek Magyarországról?
Ki menekült ki? Ki a retkes f*asz írt ilyet? Ezeket hol álmodod? És mi a bajod azokkal, akik nem akartak nyomorogni MO-on és jobb helyre költöztek?
Hagyj a nagy érzelmeiddel meg a hülyeségeiddel, kérlek... Fárasztó vagy XD

Azt azért elismerheted, kedves magyargyűlölő, hogy ha magyarul állsz neki szidni a magyarságot egy magyar fórumon, akkor arányos reakciókat fogsz kapni. Őszintén szólva nem érdekel, hogy melyik országban élsz és mikortól. Senki nem vár tőled lakcímkártyát. Éljél külföldön, engem nem érdekel, de arra azért kíváncsi lennék, hogy honnan fakad az a mérhetetlen belső frusztráció (lásd még az említett kognitív disszonanciát), ami arra késztet téged, hogy idegyere egy magyar oldalra hazudozni és gyűlölködni a magyarság ellen.
"Ukrajnát és Grúziát... Szerinted Ukrajna vagy Grúzia élvez akkora nyugati diplomáciát mint Románia? Nem hinném, mivel a kettő közül egyik sem EU tag."
Feleslegesen mosdatod magadat utólag. Azt írtad, hogy az oroszok nem mernének megtámadni ENSZ-tagországot, ami tényszerűen nem igaz. Romániáról, EU-tagságról szó sem volt. Újabb tárgyi tévedésed.
"Amúgy most beszóltál azoknak is akik elköltöznek Magyarországról?"
Azoknak szóltam be, akik kiköltöztek, majd nagy mellénnyel köpködnek visszafelé, pláne ahogy te csinálod, hazugságokra és történelmi ferdítésekre alapozva.
"És mi a bajod azokkal, akik nem akartak nyomorogni MO-on és jobb helyre költöztek?"
Nyomorogni? A nyolcáltalánosos figurák lehet nyomorognak, de akinek van normális végzettsége, legyen az akár szakmunkás, akár diplomás, nem fog nyomorogni.
"Hagyj a nagy érzelmeiddel meg a hülyeségeiddel, kérlek... Fárasztó vagy XD"
Miért nem linkelsz történelmi forrásokat a korábbi kijelentéseidre? Tudom, hogy egoista vagy, de itt most nem te vagy a középpontban, és nem fogok oldalakon keresztül érdeklődni az élettörténetedről. Magyarul írsz egy magyar fórumon, természetesen téged is magyarnak fognak gondolni az emberek, bármilyen identitásválság is van a csökevényesedett fejedben. Egyébként ez a sok sületlenség pontosan hogyan is jön az eredeti kérdéshez??? Minden baromságot összehordasz már itt, meg ars poeticát írsz a magyargyűlöletedről, de a kérdés két ország haderejére vonatkozott, csak hát te abban a témában sem vagy kompetens láthatólag, mert szakmai dolgokra egyetlen kommentedben sem tértél ki. Mihez is értesz pontosan, mint azt nagy mellénnyel belengetted korábban?

43
Születésemtől.
Én nem hazudoztam. Csak nem vagyok elfogult, mint egyesek...
Én nem költöztem ki sehonnan, ott élek ahol születtem és ahol üknagyapám is született. És igen, köpködök, mert van mit köpni.
Hagyj kérlek a nagy monológoddal, mert röhej. Na szia!
44
Azt gondolsz amit akarsz. De azért mert 38 vagyok még nem fogok egy seggnyalóval nemtudomhogy beszélni. Mindenki amilyet érdemel.
Hoztam indokokat, ha nem tetszik, nem kell figyelembe venni. (az idok: mert nagy a mellényetek de az elmúlt 200 évben veszteséget veresége halmoztatok).
Hát te tudod XD lehet hogy a magyarországi 38 éves nem "XD" - zik, mert ez valami ördöngősség nálatok, de nálunk ez egy emoji helyettesítése. Pereld aki kitalált, bocs.
Részemről lezárva az egész, unalmas ez a nyavajgás amit itt műveltek. Mindenkinek kívánok sok egészséget, kitartást a jelenlegi helyzetben és szép estét! Sziasztok!

Mondtam már, hogy nem te vagy a világ középpontja. Te most komolyan azt várod, hogy ne nyilatkozzunk rólad a lakcímkártyád és az élettörténeted ismeretének hiányában? Hát kit érdekelsz? Magyargyűlölő fröcsögést hánytál ide, megkaptad a megérdemelt jussodat, ennyi és nem több. Egyébként elég érdekes, hogy bár állításod szerint négy generáció óta külföldön él a családod, mégis anyanyelvi szinten beszélsz magyarul, és azzal töltöd az idődet, hogy magyar fórumonkra irkáljál. Elég átlátszónak tűnik, mit ne mondjak. De akkor tegyük félre a személyes antipátiámat veled kapcsolatosan, és fókuszáljunk pusztán a tényekre.
- nem vagy képes egyetlen forrást sem hozni a sajátos történelmi "kitentéseidre", emellett láthatóan teljesen inkompetens vagy a témában (például az első vh-s megjegyzésed), és szándékosan elhallgatod a magyar katonai-politikai sikereket az elmúlt másfél évszázadból (bár ezek után az is kétséges, hogy egyáltalán hallottál róluk)
- láthatóan egy kicsit sem vagy képben a honvédség által képviselt erővel kapcsolatban, illetve a NATO-beli pozíciónkkal
- felsültél az orosz-ENSZ hatalmi relációt érintő megjegyzéseddel is
- bár egyáltalán nem tartod magadat magyarnak, mégis egy magyar fórumra jársz magyar nyelven köpködni a magyarságot
- alapból szétoffoltad az egész témát
Ezek igazából be is áraznak, de ha valaki elolvassa még a magyargyűlölő, gerinctelen jellemről árulkodó kommentjeidet, akkor hányingert is kap tőled. És képes vagy erre azt mondani, hogy nem vagy elfogult, meg mi nyavajgunk :D :D :D :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!