Mit ér a Magyar hadsereg a Román hadsereg ellen?

Ha realista lettél volna, akkor azt írod, hogy Magyarország és Románia között nem lesz háború a belátható jövőben. Te simán magyargyűlölő vagy, lásd a '48-as szabadságharc és az '56-os forradalom "sajátos" értelmezése. A te őseid is életüket adták érte, hogy te most magyarul beszélhess egy demokratikus, szuverén országban, de sajnos a te fajtádnak ez nem jelent semmit.
Az első világháborúban Magyarország nem folytatott semmilyen politikát, lévén nem is létezett független országunk akkor, és a Monarchián belül értelemszerűen nem magyar vezetők hozták a fontos döntéseket. A második világháborúba pedig azért a németek oldalán szálltunk be, mert egyedül ők voltak hajlandóak támogatni Horthy revíziós törekvéseit, amivel akkor nagyjából az ország 99%-a egyetértett (a maradékot tette ki a te fajtád, akkor még jóval kevesebben voltatok). Egyébként sem lehetett akkor még tudni ,hogy Németország elveszíti a háborút, hiszen ez csak az USA belépése miatt alakult így, évekkel a háború kezdete után.
Az kifejezetten érdekelne, hogy milyen "támogatásról" hablatyolsz, mikor Magyarország önálló haderejéről volt szó a kérdésben.

21
Egy ősöm se adta az életét XD ezt meg honnan veszed?
Demokratikus országban? Azt sem tudod, melyik országban élek, de megint jár a szád...
A realisták nem mentek bele, mert tudták hogy elveszítik majd a háborút, tudták hogy úgysem maradhat a úgy a határok és hogy Horthy csak egy báb. De a szemellenzős nagymagyarok mentem csak zászlókkal a halálba. Úgy kell azt.
Arról, hogy egy ország sem hajlandó már a magyarokkal egyezkedni. Ezért egy magára maradt ország áll a világgal szemben.
Utolsó...
Hát hadd ne beszéljünk a magyar egyenruháról. Az a kis péksapka a fején a katonának meg az a nevetséges ódivatú, szar uniformis rajta... Na az igen XD
Az oroszok az ENSZ tagjai,kedves okos. Az életben nem támadnának meg egy másik ENSZ országot, nemhogy olyan országot, amely mögött a NATO van. Ugyanígy Magyarország sem pattog a az egész NATO-val szemben.
Európa a megtámadott fél mellé köteles álni, ergo a NATO átgázolna Magyarországon és mindenki visszamehetne az anyjába.
Na ne röhögtess, kicsihuszár a meséiddel XD a nagy magyarok cselekedetei... Ők a győztesek XD na menj aludni.

Nem bírod eldogadni amikor m@snak van igaza ugye ugye?
De tessék nézd meg és ez után itélkezz amihez nem értessz ne írj mert csal ki leszel röhögve de te egy okos ember vagy te mindent tudsz csak épp azt nem amit kéne olvass csak után a dolgoknak és utána visszajöhetsz. Meg amúgy is milyen jogon becsmérelsz bárkit? Hmm 🙂?

24
Ha igaza lenne elfogadnám. De nincs :)
Mit csináljak ezekkel a sipkás bohócokkal? Engem nem érdekel a pirosfehérzöld ólomkatonahadsereg...
Milyen jogon? Amilyen jogon akarod XD te fogod megtiltani?

38 vagyok. Nekem semmi közöm a péksapkás bohócaidhoz, nem tudom minek általánosítás XD ez az értelmi szinted.
Érték hozzá. Azért is írok. Csak nem vagyok elfogult egy örök vesztes állammal XD.
Én nem lennék köteles beállni, nem is mennék még ha köteleznének sem. De ha mégis, inkább harcolnék a győztes oldalon, mint a magyar oldalon.

28
Miért lenne rossz mentalitás? Magyarázd el kérlek... Mert nincs szrmellenzőm?
A te bajod hogy mit hiszel. A fiam is hisz a Mikulásban, mégsem érdekel XD
Hova rohannék? Honnan? Magyarországon tényleg nem bírnék ki egy napot sem, de nem is szándékozom XD
Tudod te is hogy igazam van csak a büszkeséged és az a rohadt nagy magyar önérzet nem engedi meg hogy beismerd, hol is áll Magyarország jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!