A Francia idegen légióban kizáró ok lehet ha visszerem van?
Sehol ne hirdetik úgy hogy leány álom,ezt nem tudom honnan veszitek..
ez a légió magyar nyelvű oldal itt több infót megtalálhatsz.
Valaki írta hogy a bátya kint van,hozzá csak az a kérdésem lenne hogy a bátya milyen nyelveken beszél?
Akinek a bátyja kint van annak üzenem hogy valami nagyon nem stimmel.
1,A kiképzést ugyan úgy fizetik mint a többi hónapot utána, sőt még a szelektálás alatt is fizetnek.
2,A kiképzés után meg akkor telózol, meg mailozol haza amikor akarsz.
3,A szabadság pedig adott, és hogy 3év alatt 2hete volt otthon, az megint kamu. Vagy nem ment haza vagy lóf@szt Légiós, második évben kap több mint 3 hét szabadságot úgyhogy már itt bukott a dumád.
4,Az alapkiképzés meg 4 hónap, úgyhogy ez sem stimmel.
5,Nincsen napi 50 km erőltetett menet.
6,Visszeret meg nekem nem is néztek az orvosin, de ha észreveszik nem hinném hogy díjaznák.
7,Az meg hogy kinek mi a kaland, relatív, ha jó bagázsban vagy akkor akár kaland is lehet a kiképzés. Külszolgálat is lehet kaland. Egyénfüggő és társaságfüggő.
8,A Légióban az erőszak pedig pont hogy nem okés, mint már százszor le lett írva itt is, a Légió egy BÉKEFENNTARTÓ ERŐ, tudom aki hulye annak marha nehéz felfogni meg elszakadni legendáktól.
Úgyhogy ezek után az kell mondjam a te testvéred még véletlenül sem Légiós. Amúgy az ejtőernyősök meg Korzikán vannak.
Utolsó vagyok.
Igen ott jelentkeztem. Nem is hoztam volna fel példaként más orvosi vizsgálatot.
Úgy mondom hogy nem nézték hogy nem skubizták át a lábam hogy van e rajta valami. Most ha nagyon feltűnő biztos kiszúrják. Nem tudom hogy a visszérnek vannak e fokozatai stb.. de ha valami enyhébb, nem feltűnő, nem hiszem hogy észreveszik. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!