A Francia idegen légióban kizáró ok lehet ha visszerem van?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 18:16
1/22 anonim válasza:
Szerintem ha nem is kizáró ok, nem bírnád a napi 50 km-s erőltetett menetelést.. Miért akarsz a légióba menni? Kapásból 5éves szerződést kapsz, onnan nincs kilépés, ha mégse tetszik. Ja, 5év azután van, hogy kibírod-e a 3 hónapos alapkiképzést.
2/22 anonim válasza:
a légió újabban nagy divat lett úgy érzem... nem csoda hogy 90%ukat kivágják a kiképzés alatt.
3/22 anonim válasza:
ott egy kizáró ok van,ha nem élet túl,akkor kiestél...
4/22 A kérdező kommentje:
Én csak arra vagyok kíváncsi hogy felvesznek-e ettöl vagy sem???
Ha csak ez nem stimmel de minden másnak megfelelek akkor emiatt nem fognak?
2010. aug. 16. 22:09
5/22 anonim válasza:
Szerintem egy orvost kérdezz meg,hogy visszérrel ajánlott-e ekkora fokú megterhelés....Ha azt mondja nem,akkor valószínűleg ott is azt fogják mondani.És persze fordítva is igaz.
6/22 anonim válasza:
22:15 vagyok
Egyébként a nem a valószínűbb a saját érdekedben.Nagyon durva dolgok tudnak képződni a kezdetben nem túl vészesnek tűnő visszerekből.
7/22 A kérdező kommentje:
Na ez már értelmesebb beszéd, köszönöm szépen.
2010. aug. 17. 14:46
8/22 anonim válasza:
ekem egy haverom volt, és azt mesélte, hogy jó buli a kiképzés, kemény de jól fizetnek érte. Ha felvesznek akkor még mondhatod, hogy köszönöm nem, akkor is kifizetnek, de utána nem jelentkezhetsz többet.
Ha pedig kiszórnak akkor utána csak pár évig nem jelentkezhetsz újra.
Szal egy kalandnak jó elmenni a selejtezőre, de én tuti nem maradnék.
9/22 anonim válasza:
MOST MIÉRT AKAR MINDENI KÉGIÓS LENNI?
10/22 A kérdező kommentje:
Hogy mindenki az akarna lenni arról én nem tudok én csak azt tudom hogy én miért lennék esetleg szívesen az.
2010. aug. 18. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!