Ha ilyen kiderül attól még katona maradhat az egyén?
Figyelt kérdés
Szóval ha kiderül hogy élvezi a gyilkolást és örömmel lő le embereket.2020. okt. 28. 11:55
31/35 anonim 

válasza:

" 15 éves korom óta nézzek ilyesmit és már eléggé ingerszegény. Kár hogy egészségügyileg nem felelek meg elmennék egy háborús zónába."
Képernyőn meg élőben ilyesmit átélni két külön kategória, össze sem hasonlítható. Videókon én is láttam már minden francot maximum azt mondod hogy fujj. Élőben egyszer láttam ketté szakadt holtestet egy autóbaleset után na ne tudd meg milyen sokkot okozott az. Egy háborúban pedig ilyesmi mindennapos és társaiddal vagy akár veled is ilyesmi történik.
32/35 A kérdező kommentje:
32. Élőben még csak sima hullát láttam egy kórházban, de szívesen megnéznék valami brutálisabbat is.
2020. okt. 29. 00:11
33/35 anonim 

válasza:

Nagykállóba nem utaltak még be?
34/35 A kérdező kommentje:
Ezt nem kell tudni senkinek, ez az én titkos élvezetem.
2020. okt. 29. 00:15
35/35 TheSoldier 

válasza:

Hát te beteg vagy,és fogalmad sincs róla hogy hogyan működik a katonaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!