Ha ilyen kiderül attól még katona maradhat az egyén?
Figyelt kérdés
Szóval ha kiderül hogy élvezi a gyilkolást és örömmel lő le embereket.2020. okt. 28. 11:55
11/35 anonim 

válasza:

11. Ezt fogalmaztam meg röviden: csicska
12/35 A kérdező kommentje:
11. Parancsra öl és élvezi is, mi rossz van abban ha élvezi a munkáját?
2020. okt. 28. 14:42
13/35 A kérdező kommentje:
Rengeteg sorozatgyilkos volt katona.
2020. okt. 28. 14:43
14/35 anonim 

válasza:

Oly korban éltem én a földön...
15/35 anonim 

válasza:

Nem fogod élvezni, bevetés végén annak örülsz hogy megvan kezed-lábad és sérülés nélkül megúsztad. Nem is feltétlenül fogod tudni hogy öltél-e, vagy hányat (azt max. egy mesterlövész látja/tudja). Távoli célpontokra szórod a skulót, nem tudod hogy aki orra bukott az ott maradt-e, vagy csak hasra vágta magát, vagy csak súlyosan megsebesült. Kiiktatod a fenyegetést utána spurizol/visszahúzódsz nem mész oda selfit csinálni vele.
16/35 A kérdező kommentje:
16. Ez a fajta szórakozás inkább az ellenséggé, őket nem kötik szabályok.
2020. okt. 28. 16:50
17/35 A kérdező kommentje:
Volt egy haverom ő azt mondta hogy majd elküldi nekem videón ahogy kivégzik a túszokat, szerintem olyat inkább csak a terroristák vagy a kártel csinál.
2020. okt. 28. 16:51
18/35 anonim 

válasza:

Igggen, csak a terroristák meg aturbánosok csinálnak ilyet....
19/35 A kérdező kommentje:
19. Viszont a terroristákat nem vonják felelősségre.
2020. okt. 28. 16:57
20/35 A kérdező kommentje:
Nyilván egy rajtaütés alatt lelőnek mindenkit, én sem kockáztatnék hogy valamelyik robbantson.
2020. okt. 28. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!