Katona szeretnék lenni, mire számíthatok?
Nyáron fogok diplomazni logisztikai mérnökként. Erősen gondolkodom hogy jelentkezek katonának. Személyes motivációmat most nem taglalnam.
A kérdésem. Tehát tisztában vagyok vele hogy az NKE-re kellene menni ha valami komolyabban tervez a sereggel. Nekem jelent bármi pluszt a jelentkezésnel hogy diplomával megyek oda? Fizetés vagy előrelépés lehetőség téren.
Másik kérdésem, hogy láttam van az NKE-n hadi logisztika MSc. Erről a szakrol valakinek van tapasztalata?

Mindenkepp elony a diploma.
Személyes motivációmat most nem taglalnam.
Nem is kell. Sot, el is veszem a motivaciodat, jobb ha csak munkahelykent tekintesz a seregre.
Nem szeretnék 60 éves koromig a seregben lenni :)
Megmondom őszintén, ha lehet akkor kihagynám az NKE-t, elég volt ez a négy év egyetem... ez a tisztként kezdés mennyire biztos dolog?

Elegge biztos, amig nem civil poziciora jelentkezel.
Mindegy hany evet maradsz, a fenti tanács akar 2 hetet is ervenyes. Kevesebb csalódás fog érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!