1. vizsgálaton mire számíthatok,6 hét 2 naposan? Elküld vérvételre? Uh-nál ha látszani fog valami, képet lehet kérni? Párom nagyon szeretné látni.
Bementek együtt, valószínűeg hüvelyi UH lesz, ha nem később fogant, már szívhang is lehet, de az sem baj, ha még nincs, van ideje. 😊 Képet orvosfüggő, hogy kapsz-e.
Ha van szívhang, 12 hetesen kell visszamenni, ha nincs, akkor 1-2 hét múlva. Laborba nálunk a védőnő adja a beutalókat, nem tudom, nálatok hogy működik.
Ugyanennyi idős terhesen voltam először orvosnál. Egy nagyon modern felszerelésű rendelőben a város egyik legjobb szonográfusánál. Volt szívhang, sima hasi uh-val tökéletesen látszott egy babszem. Még 4D-s képet is kaptam róla.
Őszintén a 12. heti genetikai sima uh-ja sokkal izgalmasabb. Arra a férjem is elkísért, egy igazi emberkealakú babó ficergett a képernyőn és videót is kaptunk róla.
Viszed magaddal a telefont. Megkered az orvost, hogy keszithess a monitorról nehany kepet. Megengedik altalaban vagy adnak rola ha van nyomtató es makod van. A szivhangjat is hallhatja mar az orvos (talan), meg persze te is, de en azt nem videoznam. A sajat orvosom mondta, hogy a dopplert minimalis ideig hasznaljak a vizsgalatnal (marmint a szivhang keresesnel) ilyen kora terhessegben mert annyira nem jo az embrionak. Azzal reszemrol haladjanak, lesz meg alkalom hallgatozni. ;)
Kimereviti neked a kepet a doki, csinalsz rola egy par fotot es ennyi.
Meg amugy csak egy kis cuki pötty.
Gratulalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!