Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Nyakunkon a III. világháború?

Nyakunkon a III. világháború?

Figyelt kérdés

Minden nap van itt is 2-3 kérdés hogy mi lenne,ha?

Van rá "esély" vagy ez az emberek tudatlansága?

Még valami:építsük az atombunkert vagy felesleges mert ennyi atombombától szétrepedne a föld?

2010. aug. 7. 09:48
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
4%
Jobbikosokkal már megbocsáss de én nem fogok össze!!!!
2010. aug. 8. 00:17
 32/44 anonim ***** válasza:
Szerintem a atombomba elavult. Ha lesz 3. világháború az biofegyverek legynek a fő eszközök, de remélem ezt nem élem meg (nem akarok a kaptár c. filmbe szerepelni)
2010. aug. 8. 00:18
 33/44 anonim ***** válasza:
89%

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:17

Aha..,hát ezért tart itt a világ és kis országunk!Pedig máshogy nem lehet,mert különben tényleg kinéz egy világháború...,ha a bajban(válság) nem fog össze az ember!

2010. aug. 8. 00:50
 34/44 anonim ***** válasza:

23:46

Nem azt írtam, hogy jó lenne ha lépne valaki, meg hogy támogatom, én csak azt írtam, hogy fog lépni valaki ha akarjuk, ah nem. Gondolkozz már te istenverése

2010. aug. 8. 18:10
 35/44 anonim ***** válasza:
40%
Meg ver majd tégedet az Isten dikk!!!
2010. aug. 8. 18:17
 36/44 ICH BIN ***** válasza:
32%
ja itt van már hisz már készülnek lásd. pl.kb. két héttel ezelőtt mikor lezuhant a románoknál az a zsidó helikopter és kiderült hogy a zsidók meg a románok szövetséget kötöttek és ha lerohanjuk a románokat (már pedig úgy tűnik hogy az lesz) akkor jönnek a szlovákok, a zsidók, a csehek, a szerbek, az ukránok és velük az oroszok és akkor pedig sz@rban leszünk hisz a környező országok ellenünk fordulnak és akkor a NATO is jöhet valakinek az oldalára, de lehet hogy az arabok a mi oldalunkra állnak hisz nálunk egy jobboldali párt támogatja a palesztin állam létrejöttét és kész a III. világh.
2010. aug. 10. 16:51
 37/44 anonim ***** válasza:
67%
16:51 Ekkora hülyeséget még soha életemben nem olvastam mint amit írtál.
2010. aug. 10. 18:04
 38/44 anonim ***** válasza:
Szerintem nem hülyeség..lehet benne valami!
2010. aug. 11. 23:14
 39/44 ICH BIN ***** válasza:
kössz.
2010. aug. 13. 16:43
 40/44 anonim ***** válasza:
előző kommentekbe olvastam hogy a víz miatt törhet ki a III. VH. Mi konkrétan egy fürdőkádban élünk, rengeteg a termálvíz.
2010. aug. 13. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!