Nyakunkon a III. világháború?
Figyelt kérdés
Minden nap van itt is 2-3 kérdés hogy mi lenne,ha?
Van rá "esély" vagy ez az emberek tudatlansága?
Még valami:építsük az atombunkert vagy felesleges mert ennyi atombombától szétrepedne a föld?
2010. aug. 7. 09:48
31/44 anonim válasza:
Jobbikosokkal már megbocsáss de én nem fogok össze!!!!
32/44 anonim válasza:
Szerintem a atombomba elavult. Ha lesz 3. világháború az biofegyverek legynek a fő eszközök, de remélem ezt nem élem meg (nem akarok a kaptár c. filmbe szerepelni)
33/44 anonim válasza:
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:17
Aha..,hát ezért tart itt a világ és kis országunk!Pedig máshogy nem lehet,mert különben tényleg kinéz egy világháború...,ha a bajban(válság) nem fog össze az ember!
34/44 anonim válasza:
23:46
Nem azt írtam, hogy jó lenne ha lépne valaki, meg hogy támogatom, én csak azt írtam, hogy fog lépni valaki ha akarjuk, ah nem. Gondolkozz már te istenverése
35/44 anonim válasza:
Meg ver majd tégedet az Isten dikk!!!
36/44 ICH BIN válasza:
ja itt van már hisz már készülnek lásd. pl.kb. két héttel ezelőtt mikor lezuhant a románoknál az a zsidó helikopter és kiderült hogy a zsidók meg a románok szövetséget kötöttek és ha lerohanjuk a románokat (már pedig úgy tűnik hogy az lesz) akkor jönnek a szlovákok, a zsidók, a csehek, a szerbek, az ukránok és velük az oroszok és akkor pedig sz@rban leszünk hisz a környező országok ellenünk fordulnak és akkor a NATO is jöhet valakinek az oldalára, de lehet hogy az arabok a mi oldalunkra állnak hisz nálunk egy jobboldali párt támogatja a palesztin állam létrejöttét és kész a III. világh.
37/44 anonim válasza:
16:51 Ekkora hülyeséget még soha életemben nem olvastam mint amit írtál.
38/44 anonim válasza:
Szerintem nem hülyeség..lehet benne valami!
40/44 anonim válasza:
előző kommentekbe olvastam hogy a víz miatt törhet ki a III. VH. Mi konkrétan egy fürdőkádban élünk, rengeteg a termálvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!