Nyakunkon a III. világháború?
Minden nap van itt is 2-3 kérdés hogy mi lenne,ha?
Van rá "esély" vagy ez az emberek tudatlansága?
Még valami:építsük az atombunkert vagy felesleges mert ennyi atombombától szétrepedne a föld?
Őhhh... Hát szerintem ezek lehetségesek majd a közeljövőben:
- Amerika kontra Oroszország (valami hülyeség ha történne, mert ez a 2 ország igen csak rivális egymással szemben.)
-Amit már írtak itt 1-2-en, az olajkészlet miatt, de abból nem hinném, hogy világháború lenne, mert az Arabok kevesek Usánká ellen.
-Ivóvíz hiány, amihez remélem nem lesz közünk, mert igencsak sok ásványvízünk van.
Hát én most többet nem tudok elképzelni :/ 13/F
"Amerika kontra Oroszország (valami hülyeség ha történne, mert ez a 2 ország igen csak rivális egymással szemben.) "
Előbb vagy utóbb valóban várható egy ilyen konfliktus, ha mindkét ország megéri.
Oroszország most kezd talpra állni a Szovjetunió összeomlása után. De egyelőre elég szívélyes a viszonyuk az USÁ-val. Szerintem addig nemigen esnek egymásnak, amíg a közel-keleti problémák nem rendeződnek, az pedig még beletelik min. 20-30 évbe.
Hát, még a TV-ben ment talán fél éve, hogy az amcsi elnök béketárgyalásokat vagy miket folytat Oroszországgal... Hát hogy ez mennyire igaz, vagy pedig, hogy mi fog kisülni belőle, azt én nem tudom, de remélem, hogy nem fognak háborúzni, nem jó az semmire.
Ahogy én szoktam mondani:
,,No war, play games!" :)
Szerintem tuti, hogy lesz. A csőd szélére kerülnek az országok és valaki lépni fog.
2/L
Kedves 12:17-es!
Gondolom a STAT-III megállapodásra gondolsz, ami az atomfegyverek leszereléséről szólt.
De az tény, hogy mostanában mindkét nagyhatalom békülékeny kedvében van egymással szemben.
Olyan igazi mindent pusztító világháború már nem lesz. Az világ országainak 90%-át egy bizonyos csoport irányítja, és nekik nem érdekük ez. Kisebb háborúk viszont lesznek mindig, mert az jó biznisz. Először az a bizonyos 10% ellen, majd ha ők már beolvadtak, akkor saját országaik között.
Világháború esetleg akkor várható, ha az irányító csoportban szakadás történne, vagy valami jelentősebb gazdasági és katonai hatalommal rendelkező országban az emberek felnyitnák a szemüket és egy megingathatatlan vezetőt tennének az országuk élére.
Szerintem ha a bölcsiben harcol a kakim és a pelusom, akkor világháború is lehet.
1/L
"Szerintem tuti, hogy lesz. A csőd szélére kerülnek az országok és valaki lépni fog. "
Igen..,egy vh mindent "megoldana"..,azt nézd meg mi maradna utána!Egy világháború nem megoldás a problémákra sztem..,inkább összekéne fogni,nem egymást gyilkolászni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!