Hogyan készüljek fel a hadseregre?
Figyelt kérdés
Régen versenyszerűen sportoltam, de olyan sportot amihez inkább gyorsnak és jó állóképességűnek kellett lennem, mintsem izmosnak. Egyébként sem vagyok egy erős alkat. Tavaly április óta szó szerint semmit nem edzettem viszont, elképesztő ramaty állapotban vagyok. Mindig álmom volt, hogy katona legyek, de korábban a kötelező oltások vérvételek miatt nem tudtam rávenni magam. Azt hiszem most képes lennék már ezen a félelmemen túltenni magam, mire odakerülök hogy jelentkeztés képes állapotban vagyok. Milyen fizikummal kell rendelkezzek, hogy végig tudjak egy alap kiképzést csinálni? Hogyan készüljek erre rá? Januárra szeretnék olyan állapotba kerülni, hogy ha jelentkezem, legyen esélyem végigcsinálni. Köszönöm a segítséget2020. aug. 22. 18:35
1/3 anonim 

válasza:

Az állóképesség a lényeg. Futás, abból minél hosszabb táv. Emellett olyan gyakorlatok amit súlyzó nélkül is tudsz csinálni. (fekvőtámasz, felülés, húzódzkodás). Ha súlyzós gyakorlatokat végzel, (ilyen jellegű felmérés nincs) olyat csinálj ami nem megy az állóképesség kárára.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.
2020. aug. 22. 20:06
3/3 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!