Van értelme telefont vinni katonai alapkiképzésre? Tehát az tény, hogy nem biztonságos mivel "nehéz vigyázni rá a kiképzés alatt" de lenne lehetőségem használni annak ellenére, hogy nem javasolt, hogy vigyem?
Kérdező, mikor és mire szeretnéd használni a telefont egy katonai kiképzés alatt?
Tudom, bugyutának hangzik így a kérdés, de megmagyarázom!
Ha terepen vagytok és gyakorlatoztok, egyetlen kiképző sem díjazná, hogy te inkább félreállsz telefonálni mondjuk egy lőkiképzés alatt...azt sem díjaznák, hogy egy alaki foglalkozás alatt trécselnél a cimborákkal...ahogy az elméleti kiképzések alatt sem igazán nyerő a facebook-ot bogarászni...
Ez alapján oda igazándiból tényleg felesleges vinned...ha meg este a napi program után akarod használni, esetleg az lehetséges, hisz akkor már "szabad" program van...
Bakker, sorkatonakent, mikor tenyleg nem mindenkinek volt telefonja, meg akkor se loptak el a telefonom, pedig biztosra tudtam hogy el akartak, és azt is hogy kik.
Most mikor mindenkinek van minimum egy, es ha ott felejted az asztalon/oltozoben, simman utannad hozzák, nem ertem miert lenne olyan nehez vigyazni ra. 14 ev alatt tobb mint 300 katona között sosem tunt el senki telefonja.
A telefont nem csak ellopni lehet, hanem összetörni is...
Egy akadálypálya vagy a földön történő kúszás nem biztos, hogy telefonbarát alkalmazás....
Micimacko, megvan az eselye, de eddig az osszes kollegam otthon törte össze a telefonját.
Nem kell ennyire tulparazni a dolgot.
Én nem parázok...
Csak miután voltam katona...igaz még nem ebben a modern világban, így azért nagyjából vannak elképzeléseim, hogy nem minden katonai tevékenység telefonbarát alkalmazás. Ez az egyik...
A másik pedig amit az első válaszomban is írtam...szerintem a kiképzésre fölösleges vinni a telefont, mert egyetlen kiképző sem díjazná, ha gyakorlatozás közben neki állnál a hétvégi buli élményeit megosztani a cimborákkal...
Nyugodtan el lehet vinni.
Nem gyakorlatoznak meg lőnek 24-ből 24-et.
Van kajaszunet, cigiszunet, vagy csak siman lablogatas.
Vannak nalunk is újoncok. A kikepzo is veluk nyomogatja a telefonjat.
Remek, valójában erre voltam kíváncsi, hogy mennyire nézik el ha szünetben/pihenőkor nyomkodom a telefont esetleg.
Köszönöm a korrekt válaszokat!
Szerintem mindenki fog vinni. Utazol oda is, vissza is, kellhet a jegyekhez, navigációhoz, ügyfélkapuhoz, telefonálni, fülkék ugye nem nagyon vannak már... persze van aki semmire se használja, de én 1997 -ben voltam alapkiképzésen, akkor még csak 2-3 telefon volt egy században, de akinek volt annak ott volt. Aztán aki telefonálni akart 50 Ft -ot kértek percenként :)
A másik, hogy 9 év katonáskodás után mondom, sokszor le van foglalva az ember ideje, de gyakran olyan üresjáratok vannak, hogy 5 órát várni a teherautóra, a vasuti rakodónál, a raktárosra, a meá -ra, a tankolásra, a parancsnokra, a ruházati raktár előtt a folyosón, hát unalmas tud lenni 5 órán át egy sorompót, vagy 43 fehér csempét bámulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!