Kaméleon magyar kísérleti vadászgép?
Figyelt kérdés
Miket tudtok esetleg erről az elfeledett gépről? A neten alig van fenn anyag róla, majd körülnézek, hol tudhatnék meg több infót erről a vadászról, mert nagyon érdekelne.2020. máj. 5. 21:15
11/13 anonim válasza:
10-esnek:
Egyáltalán tudod melyik gép az Ar 234? Nem tévesztetted össze valami mással? Utánanéztem, több helyen említik a k.ülést!
12/13 anonim válasza:
Persze hogy tudom. Viszont katapultulesre az Ar234nel csak magyar nyelvu forrasokat talaltam, azok pedig nem tul megbizhatoak.
13/13 anonim válasza:
Kérésemre egy ismerősöm utánaolvasott a német nyelvű leírásokban. Ezek a legmegbízhatóbbak.
Már a V3-as prototípus már megkapta a katapultülést, ahogy az összesen megépült 216(?) példány túlnyomó többsége is. A közelfelderítőnek vagy alacsonytámadónak szánt gépekből viszont elhagyták, mivel ha a gépet mélyrepülés közben éri végzetes légv. találat, akkor a pilótának úgyse marad elég ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!