Nagyon szeretem a hazámat, de látom, hogy nyugatabbra sokkal jobban élnek. Van jó szakmám is. Menjek, vagy ne?
Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 22:14
31/35 A kérdező kommentje:
01:15-nek!Lehet,hogy bennem van a hiba,(sőt biztos)de hidd el ,nekem 100ezer lehetőségem lett volna kimenni PL.Ausztriába,és ráadásul itt élek Sopronba,és értem is a burgenlandi(paraszt)nyelvet,de valahgy nem bírja a gyomrom elviselni,amikor ők itt vásárolnak a szuper eurójukkal,nagyképüen,én meg 8 órai munkával egy nejlonttáskányi élelmiszert viszek csak haza a napi keresetemből! ITT VALAMI NAGYON NEM STIMMEL!
2010. júl. 19. 02:25
32/35 anonim válasza:
Kérdező, akkor lenne ez egy virágzó völgy, ha hagynák virágozni, de nem hagyják, mert ha hagynák, a tehetségek nem mennének ki, hogy egyáltalán meg tudjanak élni, hogy egyáltalán önmagukat fenn tudják tartani. Nem nagy dolgokra vágyik az ember, hanem arra, hogy élni tudjon, anyukám ha egyedül maradna, önmagát se tudná fenntartani, pedig látástól vakulásig dolgozik, és mások elkényeztetett kölykeit tanítja, és nem mondhatja, hogy "ne verd a többit", ha protekciós, mert kiteszik az állásából... Ez ugar, mert eszik a férgek és benőtte a gyom, majd virágzik, ha összeszedjük végre és kidobáljuk a férgeket és kigazoljuk a gyomot, de ehhez összefogás kell, az meg nincs.
33/35 anonim válasza:
És támadóidnak üzenem, hogy nem kicsiben kellene összefogás és hazaszeretet, mert az csak sült galambra vágyakozás, nagyban kéne.
34/35 anonim válasza:
Ezzel a problémával csakis te tudsz egyedül megbirkózni,vagyis egyedül kell eldöntened,hogy mész vagy maradsz.Én is keresztül kellett mennem ezen a dilemmán,és úgy döntöttem,hogy elhagyom a szülőfalumat(20 éves voltam).Most 41 éves vagyok,és most megint azt hiszem,hogy újra el kell hagynom Magyarországot,mert élhetetlenné vált.Én annak idején Erdélyből települtem át Magyarországra,de most azt hiszem,hogy mégis csak rossz választás volt,pedig hidd el,hogy az elmúlt években nagyon keményen dolgoztam minden napon.Most fejeztem be egy angol nyelv tanfolyamot,és úgy gondolom,hogy rövid időn belül újra útnak fogok indulni(hozzá kell tennem"sajnos").Nem azt kell nézni,hogy ki mit mond azzal kapcsolatban,hogy szégyelld magad,ha elhagyod a hazádat,mert ha megszorulsz anyagilag,vagy bármilyen szempontból,ezek a remek emberek nem fognak nálad jelentkezni,hogy ők most segítenének,hanem magad kell megoldanod a gondodat.Mindenkinek magán ügye,hogy mit kezd az életével,mikor,és hol.Sok sikert az életben!
35/35 anonim válasza:
Te tudod, ami engem illet én húzok innen el
Miért?
1. A világ egyik legfasisztább országa ez
2. Borzalmas itt az élet
3. Szereted a hazádat? Jó szöveg, és jó vicc NEM. Nem szeretem, mert nem kaptam a "hazámtól" semmi mást, csak rosszat
Betöltöm a 18-at és megyek is ki spanyolországba vagy amerikába egyetemre.
F/16 (roma származású)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!