Nagyon szeretem a hazámat, de látom, hogy nyugatabbra sokkal jobban élnek. Van jó szakmám is. Menjek, vagy ne?
Menjünk Norvégiába! Velem tartasz?
(Álmom, hogy eljussak oda...)
ha itthon sem tudsz kiemelkedni legalább kicsit a többi ember közül és elérni valami,t akkor külföldön sem fogsz.
nagy mánia ez a 2menünk külföldre kolbászt falni" dolog...
Én is szeretem a hazámat de a pénz miatt Angliába mentem,.
Őszinte leszek! Itt kint csak a pénz jobb,de ugyanolyan drága minden mint otthon.Az időjárás borzalmas.itt nincsenek cigányok,de a pakisztániak akár azok is lehetnének,mert ugyanazokat csinálják mint otthon a cigányok.(Pontosan ugyanazokat)Ha a tájat nézem akkor el kell ismernem,hogy vannak szép helyek itt kint,de otthon még szebbek...Tapasztalatból mondom azt is,hogy hiába van egy jó szakmád,de ha nem tudod az ország nyelvét akkor kevés esélyed lesz dolgozni..Azért egy mosogató itt sem keres olyan jól,ha figyelembe vesszük a bérleti díjat,és az árakat..
Én egyszer próbáltam meg itt kint,hogy idegenekkel laktam egy házban a spórolás miatt,egy kész rémálom..
Itt vagyunk még mindig,de hazavágyunk..De most már megvárom míg a fiam befejezi a szakmai iskolát..Addig elvagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!