Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Nagyon szeretem a hazámat, de...

Nagyon szeretem a hazámat, de látom, hogy nyugatabbra sokkal jobban élnek. Van jó szakmám is. Menjek, vagy ne?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 22:14
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
17%
akkor maradj sopronban, a hűség városa....hahaha...kár hogy az osztrákokból éltek...
2010. júl. 17. 22:52
 12/35 anonim ***** válasza:
46%

Menjünk Norvégiába! Velem tartasz?

(Álmom, hogy eljussak oda...)

2010. júl. 17. 22:54
 13/35 A kérdező kommentje:
lükék!....kivel kell norvégiába menni? megyek!
2010. júl. 17. 22:58
 14/35 anonim ***** válasza:
45%

ha itthon sem tudsz kiemelkedni legalább kicsit a többi ember közül és elérni valami,t akkor külföldön sem fogsz.

nagy mánia ez a 2menünk külföldre kolbászt falni" dolog...

2010. júl. 17. 23:31
 15/35 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ha valaki rászánja magát, hogy kimenjen dolgozni, az csak azért teszi, hogy úgy mondjam "élhetőbb" életet éljen. Az átlagember nem igazán "ér el" olyan hú de durva dolgokat se itthon, se ott kint... (de lehet, hogy nem is ez a cél, én a magam részéről teljesen megelégednék egy kinti tök sima átlagos élettel, nem akarnám én megváltani a világot)
2010. júl. 17. 23:41
 16/35 anonim ***** válasza:
41%
Én semmiképp ki nem mennék. Ha mindenki fejtetőre állna sem.
2010. júl. 17. 23:46
 17/35 anonim ***** válasza:
45%
Ha szereted a hazádat, érd el, hogy hasznára légy, és ne hagyd magára a bajban.
2010. júl. 17. 23:53
 18/35 anonim ***** válasza:
64%

Én is szeretem a hazámat de a pénz miatt Angliába mentem,.

Őszinte leszek! Itt kint csak a pénz jobb,de ugyanolyan drága minden mint otthon.Az időjárás borzalmas.itt nincsenek cigányok,de a pakisztániak akár azok is lehetnének,mert ugyanazokat csinálják mint otthon a cigányok.(Pontosan ugyanazokat)Ha a tájat nézem akkor el kell ismernem,hogy vannak szép helyek itt kint,de otthon még szebbek...Tapasztalatból mondom azt is,hogy hiába van egy jó szakmád,de ha nem tudod az ország nyelvét akkor kevés esélyed lesz dolgozni..Azért egy mosogató itt sem keres olyan jól,ha figyelembe vesszük a bérleti díjat,és az árakat..

Én egyszer próbáltam meg itt kint,hogy idegenekkel laktam egy házban a spórolás miatt,egy kész rémálom..

Itt vagyunk még mindig,de hazavágyunk..De most már megvárom míg a fiam befejezi a szakmai iskolát..Addig elvagyunk...

2010. júl. 18. 00:30
 19/35 anonim ***** válasza:
76%
Igen, menj. Lehet, hogy szereted a hazádat, de annak nem feltételenül kell abban megnyilvánulnia, hogy itt maradsz a sz*rban egymáson átgázoló emberek között. Ha van jó szakmád, akkor meg végképp menj ki, majd akik mondják, hogy nem jól csinálod, azok aztán mondhatják, ha nekik alig lesz pénzük eltartani magukat/családjukat, neked pedig boldog, jó életed lesz. Nem követsz el bűnt, emiatt ne érezd magad egyáltalán rosszul :) Sok szerencsét :)
2010. júl. 18. 01:01
 20/35 anonim ***** válasza:
33%
Hogy kerül ez a hadsereg, hadvezetés menüpontba?
2010. júl. 18. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!