Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Nagyon szeretem a hazámat, de...

Nagyon szeretem a hazámat, de látom, hogy nyugatabbra sokkal jobban élnek. Van jó szakmám is. Menjek, vagy ne?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 22:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
57%
Én se mennék el itthonról, történjen bármi...
2010. júl. 18. 17:02
 22/35 A kérdező kommentje:
23:53-nak!soha nem hagytam cserbe a hazám,még gondolatba sem,de sikerült bejárnom európát!Leírok egy pici történetet!2007,nov.21-én,én publikáltam először a Leonardo da Vinci ,,MONA LISA festményének az igazi titkát!EGY országos napilapban is megjelent!Jött a fényképész is,aki legalább 50 képet készített.Másnap,már benn is voltam a felfedezésemmel együtt az ujságba!DE valahogy,hírtelen lekerült a NET-ről!((még az a szerencse,hogy ez a fényképész nem azt a fotót adta le,az ujságba,ami az igazi titok."ennyit a szeretett hazámról"
2010. júl. 18. 20:28
 23/35 A kérdező kommentje:
Tényleg igaz az a BIBLIA-i mondás,hogy a saját hazájába ,senki sem lehet próféta?
2010. júl. 18. 21:21
 24/35 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, akik próbálnak eltántorítani, azokra nem kell hallgatnod, ha te menni akarsz és tudsz is. Van egy sor a Szózatban, amit mára már a szerző is átírna, így szól az eredeti: "Itt élned, halnod kell...", ma valahogy így írná: "Itt csak halni lehet, élni nem hagynak..."

Adynak igaza volt, ez egy Magyar ugar, ami fölött kacagó szélként elsuhan sokak megvetése, akik látják, a birka nép mint hagyja magát kizsigerezni, és aki kitörne, azt még visszarántják, és belenyomják a sárba, hogy inkább fulladjon meg, csak el ne mehessen...

2010. júl. 18. 22:46
 25/35 A kérdező kommentje:
22:46!Akárki vagy,nagyon szépen írtál!
2010. júl. 19. 00:23
 26/35 anonim ***** válasza:
76%
CSak annyit mondok, hogy a Magyarság az egész világban elvan szórva. Mindenhol! A legváratlanabb helyeken is magyarokba botlaszz szóval nyugodtam menjélki külföldre akárhova! DE! Az a lényeg, hogy "terjeszd" a magyarág problémáit ahol csak tudod és maradj meg a lelkedben magyarnak. Ha gyerekedi családo lesz őket is magyarnak neveld és akkor nem hal ki ez a nemzet akárhol is él! Mi nem 10 millióan vagyunk vagy 15 hanem sokkal többen! Akárhova is menjél és menjen bármelyik magyar azt nem szabad elfelejtenie ,hogy honnét jött!
2010. júl. 19. 00:24
 27/35 A kérdező kommentje:
itt bőgök,most a számítógép elött,a kommentjeiteket olvasva
2010. júl. 19. 00:29
 28/35 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy annyi munkaidőért,amennyit én dolgozom,a saját szakmámba,10km-rel arrébb,Ausztriába,a 4 szeresét keresik az emberek
2010. júl. 19. 00:33
 29/35 A kérdező kommentje:
22:46!Az én hazám nem egy UGAR!,esetleg azzá tették.Nagyon szép M.O.Ha mi a kárpátmedencébe vagyunk,ami hegyekkel körbevett "valami"ennek a kis "völgynek",ahol mi lakunk,minimum,az lehetne a neve,hogy a VIRÁGZÓ VÖLGY!(ezt a mesét gyerekkoromba hallottam,és elhittem)
2010. júl. 19. 00:56
 30/35 anonim ***** válasza:

Magyarország egy nagyon szép ország, szép természeti adottságokkal, nagyon szomorú, hogy a politikája ilyenné lett :S Én még mindig kitartok amellett, amit mondtam, szerintem jól tennéd, ha kimennél külföldre(Ausztriába szeretnél menni amúgy?), hiszen jobban keresnél, jobb életed lenne. Ne hallgass azokra, akik szerint "ez a hazád elárulása"(már leírni sem merem idézőjel nélkül, akkora ostobaságok ezek), vagy aki olyat írt például, hogy "hogy néznél ezek után a többi magyar ember szemébe" és a többi. Ez egyáltalán nem számít semmiféle hazaárulásnak vagy a néped elárulásának(ezt már mondtam tegnap is, nem érdemes magad rosszul érezned miatta, mert nincs miért), nem tud tudom, hogy jut ilyen valaki eszébe... Az, hogy elmész egy másik országba, ott dolgozol, stb., egy dolog, amit azért teszel, hogy jól keress és jó életed legyen; mert ha megteheted, akkor miért is ne tennéd? :)

Tegnap 1:01

2010. júl. 19. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!