Jó lenne a heti 10 tesi óra?
"Egyértelműen jó lenne főleg ha mellette csökkentenék a rendes óraszámokat is mint irodalom matematika vagy történelem, mert ezek mindegyike szinte teljesen felesleges a heti 4-5 órában való tanulása."
Az iskolában tanulni kell, nem izmosodni. Jó az ahogy most van. Ha meg zavar valakit a sok kövér gyerek (a mi osztályunkból 40-ből 5 gyerek túlsúlyos), akkor nem csak a mozgáson kell változtatni, hanem az étkezésen is. Nem hiszem, hogy a menzán zsírszegény ételeket adnak.
"Most gyakorlatilag arról beszélünk, hogy heti 1, 5 vagy 10 órában lógjanak a diákok. Mert a legtöbb suliban a tesióra csak ebből áll, hogy mindenki elvan, nem csinál semmit, mert a tesitanár úgyis leszarja, aki meg esetleg csinálja, az úgyis alapból valami sportolóféle."
Micsoda?? Nekünk tavaly kedden és szerdán volt tesink és ez annyit jelentett,hogy kedden,szerdán és még csütörtökön is ki voltunk dőlve miatta. Nem csak én, az egész osztály. Nekünk a heti 7 napból 3 napot tett tönkre az a heti 2 tesi (tesi?? inkább katonai kiképzés). El se tudom képzelni,hogy bírnánk,ha abból napi kettő is lenne!
"Micsoda?? Nekünk tavaly kedden és szerdán volt tesink és ez annyit jelentett,hogy kedden,szerdán és még csütörtökön is ki voltunk dőlve miatta. Nem csak én, az egész osztály. Nekünk a heti 7 napból 3 napot tett tönkre az a heti 2 tesi (tesi?? inkább katonai kiképzés). El se tudom képzelni,hogy bírnánk,ha abból napi kettő is lenne!"
Talán ha rendszeresen sportolnál, akkor nem lennél olyan gyenge, hogy kidőlj egy kis futástól meg pár fekvőtámasztól. Nem hiszem el, hogy annyira kegyetlen lenne a tesiórátok, mint ahogy azt mondtad, csak nem vagy hozzászokva a mozgáshoz. Én a helyedben sürgősen elkezdenék valami sportot, nem kell feltétlenül versenyszerűen, elég ha hetente 2-4-szer elmész pl. kézilabdázni/úszni/konditerembe, vagy ahova akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!