Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért ennyire baloldali műsor...

Miért ennyire baloldali műsor a Heti Hetes?

Figyelt kérdés
Én szeretem ezt a műsort, sokat rögök rajt, de amikor politikai kérdést dobnak fel, akkor 100%-os egyetértés van a baloldali nézeteket illetően. És akkor is ez volt, mikor az MSZP volt hatalmon. Akkor miért nem raknak jobboldali nézeteket vallóakat is, és akkor vitáznak. Azt sem lehet mondani, hogy ez egy ellenzéki műsor, mert akkor is a Fideszt szidták, amikor az MSZP volt hatalmon.
2011. nov. 6. 22:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

volt néhány próbálkozás jobboldaliak behívására is (pl. Kokó, aki most kapásból beugrott), de nem nagyon működött, sok minden volt, csak nem szórakoztató.

Amúgy nem csak teljesen baloldaliak vannak, a Hajós pl. vad liberális, és pl. így az MSZPvel vagy Gyurcsánnyal kapcsolatban sincs feltétlenül mindig egyetértés (emlékezetes, mikor Hajós a Hírtv-ben olvasta be a Gyurcsány lemondását követelő esszéjét), meg az MSZPvel kapcsolatban is szóltak be, amikor ők voltak hatalmon, de tény, hogy balra húznak.

Viszont, hogy a Fideszhez való hozzáállásban eléggé egy fronton vannak, nem meglepő, ezzel elég sokan vannak még így az országban.

2011. nov. 6. 22:34
 2/25 anonim ***** válasza:
35%
Jelenleg is éppen a háttérben hirdetik az igét, ráadásul baromságokat hordanak össze, amit a köznép simán beszop, mert népszerű emberek mondják. Választásoknál ez minimum 5%-ot jelentett az MSZP-SZDSZ-nek. Az RTL is felelős az ország leépüléséért. Ez most visszaüt rájuk is, ott is leépítések lesznek. A folyamatos magyar gyalázásnak meglett az eredménye.
2011. nov. 6. 22:38
 3/25 anonim ***** válasza:
50%
A való világ szereplői is népszerűek, ennek ellenére undorítóak mind. Akár a Heti hetes legtöbb "sztárja". Kár hogy az ilyen műsorokkal döntik azt az énjüket romokba amiért megszerettük őket (lásd Gálvölgyi).
2011. nov. 6. 22:43
 4/25 anonim ***** válasza:
95%
Szélsőliberálisok, ezen ideológia kiszolgálásáért kapják a pénzt, butítják a kevésé művelt emberek százezreit.
2011. nov. 6. 22:45
 5/25 anonim ***** válasza:
kevéssé
2011. nov. 6. 22:46
 6/25 anonim válasza:
78%
Nekem a jobb oldalon van a tv-m, akkor ilyenkor mi van?
2011. nov. 6. 22:49
 7/25 anonim ***** válasza:

nagyon szeretem a műsor (épp most is nézem :)) és elismerem, hogy kissé baloldali a szemléletük. de mint tudjuk, a bal oldal és az MSZP nem ugyanaz, aki baloldali, nem feltétlenül MSZP-s.

A poénokat szeretem, politikai kérdésekben nem építek a mondandójukra, sőt senkinek a mondanivalójára, mert hiába egy népszerű ember, nem hagyom magam befolyásolni.

Nem csak politikai kérdéseket tárgyalnak, rengeteg 'brit/japán tudósos' kérdés van, a közélettel is folgalkoznak.

a ValóVilágot és a Heti hetest egy lapon említeni meg kész nevetség, a műsorok színvonalban összehozhatatlanok. Még korábban raktak egy-két VV-s témát a 7i 7esbe, (gondolom, h népszerűsítsék) de annyira erőltetett és hülye helyzet volt, látszott, hogy nem nagyon akarnak róla beszélni (Bajoron kívül).

2011. nov. 6. 22:51
 8/25 anonim ***** válasza:
Igen ez tényleg egy erősen bal-liberális műsor. (Bár lehet, hogy már liberális nincs is ebben az országban). Gyakran erőltetett, demagóg poénokkal. Anno a Csiszár vezette műsor jobb színvonalú volt. Akkor még mindkét oldal kapott a "jóból".
2011. nov. 6. 22:54
 9/25 anonim ***** válasza:
47%
Felteszem a kérdést: ha valakinek nem tetszik a Heti Hetes, akkor miért nézi? Rá kellene jönni arra, hogy a politikai humor megosztja az országot, egy kormányról szóló viccen sokan nevetnek, mások viszont elhúzott szájjal rázzák a fejüket. Ez van, de attól még megvan a helye ennek a műfajnak is, és ne felejtsük el, a Heti Hetes közéleti szórakoztató műsor, és nem vitafórum. Vannak jobboldali humoristák is, pl. Fábry. Ha valakinek az ő stílusára, hangvételére és színvonalára van igénye, nézze. Én nem nézem, mert nem szeretem. Sem Fábryt, sem a humorát. Ettől még nem vonom kétségbe, hogy sokaknak ez tetszik, és nem kívánom átszerkeszteni, ne adj' Isten betiltani a műsorát.
2011. nov. 6. 23:02
 10/25 anonim ***** válasza:
13%

Nagy kár, hogy 2006-ban a futballhuligánok nem az RTL klub épületét ostromolták meg. Elképzelni is gyönyörűség, hogy épp veszik a Heti Hetes adását, ahol szapulják a tüntetőket, élcelődnek rajtuk, és közben meg rájuk rontanának ezen garázda elemek. :) Ha lett volna ilyen, ez lett volna az egyetlen Hetitetves adás, amit végignézek, méghozzá nem kevés kaján vigyorral figyelve farkasházy és bandája döbbent és beijedt arckifejezését. :P

Sajnos ez csak egy valószerűtlen elképzelés mára, de akkor megtörténhetett volna, több értelme lett volna, mint az M1-nél automatákat fosztogatni.

2011. nov. 6. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!