Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért ennyire baloldali műsor...

Miért ennyire baloldali műsor a Heti Hetes?

Figyelt kérdés
Én szeretem ezt a műsort, sokat rögök rajt, de amikor politikai kérdést dobnak fel, akkor 100%-os egyetértés van a baloldali nézeteket illetően. És akkor is ez volt, mikor az MSZP volt hatalmon. Akkor miért nem raknak jobboldali nézeteket vallóakat is, és akkor vitáznak. Azt sem lehet mondani, hogy ez egy ellenzéki műsor, mert akkor is a Fideszt szidták, amikor az MSZP volt hatalmon.
2011. nov. 6. 22:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Dantes!

Mi az,hogy "nektek nem való a demokrácia"??? Ilyet mond egy demokrata?? Na... ne máá!!!

Ezek olyan kijelentések mint amit a minap tett GYF, a pártja megalakulásakor. "EZ a LEGDEMOKRATIKUSABB párt" (Úgy látszik van kicsit demokratikus, közepesen demokratikus és vannak ŐK).

"MI" demokraták vagyunk (igaz, hogy anno a fél ország a lemondását akarta, pár ember nem, és nem mondott le), de ha "TI" mondtok valamit, akkor veszélyben a demokrácia!!

De maradt az eredeti kérdés: "MIÉRT ENNYIRE BALOLDALI MŰSOR A HETI HETES?"

2011. nov. 7. 20:36
 22/25 anonim ***** válasza:
44%

Covenant. Fábry sosem csinál úgy, mint egy független közéleti személyiség. Jobb oldali, felvállalja, nem csinál belőle titkot. Ő EGY ember! Nem kettő, nem 3, nem hét, nem egy tucat, akik nagy egyetértésben köpködik a "bal oldalt", hanemcsak EGY!

Ezzel szemben a Heti hetesben népszerű közéleti személyiségekből van majd egy tucat (néhány személy ugye néha cserélődik, így többen vannak mint 7-en). Egész más, amikor ezek gúnyolják így a jobb oldalt. Nem azért másabb, mert ők a jobb oldalt köpködik, hanem azért, mert sokadmagukkal teszik ezt, azt a benyomást keltve, hogy lám, szinte minden neves médiaszemélyiség, humorista, író ebben a kérdésben egyetért, hát csak igazuk lehet, meg milyen viccesek, szellemesek így együtt.

Ok, a jobb oldal is csinálhatna ilyet, miért nem csinál? Ha ezt kérdeznéd, azt mondanám, jogos a kérdés.

Hogy mi az igazi baj Hetitetvesékkel azt pedig fentebb kifejtettem. Hogy engem jobbikos skatulyába húzz, az meg nem igazán érdekel, ami nem ingem nem veszem magamra. :)

2011. nov. 7. 20:42
 23/25 anonim ***** válasza:
14%

Azt azért senki se akarja nekem megmagyarázni hogy a jobbikban gyültek össze MO: magas inteligenciával megáldott emberei...

Amit a Heti Hetesben mondanak abban pedig általában van igazság,csak ez van akinek fáj. Ha nem tetszik ne nézd!!!!

A Csiszár pedig csapnivaló.

2011. nov. 8. 12:26
 24/25 szittyatarzan ***** válasza:
0%
Mert a humor alapvetően baloldali műfaj .Mivel a jobboldal tekintélyelvű nem férnek össze a rendszer kritikával sem így a politikai humorral sem.
2011. dec. 6. 02:29
 25/25 Fispán Géza ***** válasza:
A Dr Tolvaj és rablóbandája oly mértékben nézi hülyének az áldozatait, hogy másként nem is lehet..
2013. szept. 27. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!