Miért ennyire baloldali műsor a Heti Hetes?
Kedves Dantes!
Mi az,hogy "nektek nem való a demokrácia"??? Ilyet mond egy demokrata?? Na... ne máá!!!
Ezek olyan kijelentések mint amit a minap tett GYF, a pártja megalakulásakor. "EZ a LEGDEMOKRATIKUSABB párt" (Úgy látszik van kicsit demokratikus, közepesen demokratikus és vannak ŐK).
"MI" demokraták vagyunk (igaz, hogy anno a fél ország a lemondását akarta, pár ember nem, és nem mondott le), de ha "TI" mondtok valamit, akkor veszélyben a demokrácia!!
De maradt az eredeti kérdés: "MIÉRT ENNYIRE BALOLDALI MŰSOR A HETI HETES?"
Covenant. Fábry sosem csinál úgy, mint egy független közéleti személyiség. Jobb oldali, felvállalja, nem csinál belőle titkot. Ő EGY ember! Nem kettő, nem 3, nem hét, nem egy tucat, akik nagy egyetértésben köpködik a "bal oldalt", hanemcsak EGY!
Ezzel szemben a Heti hetesben népszerű közéleti személyiségekből van majd egy tucat (néhány személy ugye néha cserélődik, így többen vannak mint 7-en). Egész más, amikor ezek gúnyolják így a jobb oldalt. Nem azért másabb, mert ők a jobb oldalt köpködik, hanem azért, mert sokadmagukkal teszik ezt, azt a benyomást keltve, hogy lám, szinte minden neves médiaszemélyiség, humorista, író ebben a kérdésben egyetért, hát csak igazuk lehet, meg milyen viccesek, szellemesek így együtt.
Ok, a jobb oldal is csinálhatna ilyet, miért nem csinál? Ha ezt kérdeznéd, azt mondanám, jogos a kérdés.
Hogy mi az igazi baj Hetitetvesékkel azt pedig fentebb kifejtettem. Hogy engem jobbikos skatulyába húzz, az meg nem igazán érdekel, ami nem ingem nem veszem magamra. :)
Azt azért senki se akarja nekem megmagyarázni hogy a jobbikban gyültek össze MO: magas inteligenciával megáldott emberei...
Amit a Heti Hetesben mondanak abban pedig általában van igazság,csak ez van akinek fáj. Ha nem tetszik ne nézd!!!!
A Csiszár pedig csapnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!