Hová tűntek a Jobbik támogatói Gyakorikérdésekről?
Hülyeség szerintem, hogy a régi jobbikosok fidesz szavazok lennének most. Mi hazánk inkább reális (bár azt meg szerintem a fidesz pénzeli, de az most részletkérdés)
Egyébként az ismerőseim között akad bőven, aki momentum vagy dk szavazó lett, régen meg jobbikos volt.
Azontúl, hogy a Jobbik is teljes mértékben irányt váltott és senki sem tudja követni mit akarnak, a szavazók is vàltozhattak annyi év alatt.
Régen nekem is szimpatikus volt a jobbik..Majd az elmúlt kb 2évben átmentek a legköpönyegforgatóbb, hazug mocskos pártá.
Mindenkinek lefeküdtek hol jobb hol bal oldalnak..A különböző ideológiáknak fittyet hányva.
Remélem eltűnnek örökre a fenébe.
Ilyen kanyarokat hazugságokat még egyik párt se tett.
Szerintem a MIÉP eltűnésével megszűnt a szélsőjobb.
Érdekes, mert egyes fideszesek szerint most fidesz szavazók lettek belőlük, mert állítólag ezek az egyes fideszesek visznek magukkal több volt jobbikost szavazni. Szóval döntsétek el akkor, hogy DK, MSZP, vagy Fidesz szavazók lettek.
Hogy még kacifántosabb fideszes magyarázkodásokat is olvashassak, most bedobom, hogy egyes ellenzékiek szerint az exjobbikosok beálltak a Mi Hazánk Mozgalom mögé.
Hová lettek? Keressük őket a talált tárgyak osztályán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!