Mi lehet annak az oka, hogy a gazdag ismerőseim Fidesz szavazók, a szegények pedig MSZP-sek vagy Jobbikosok?
Nem tudom kik az ismerőseid így semmit nem lehet mondani erről.
Az én szegény ismerőseim között van mszp-s és fideszes is, ahogyan a gazdag ismerőseim között van dk-s, lmp-s, fideszes és mszp-s is. És akkor mi van?
Ha ez így van, ahogy a kérdésedben állítod, akkor annak az az oka, hogy olyan környéken laksz.
Nekem kifejezetten gazdag ismerőseim nincsenek is. Vannak, módosabbak, vannak sikeres vállalkozók, de sem én nem nevezném gazdagnak, sem ők magukat.
Ellenben a módosabbak, általában jellemzően, valóban kormánypárti szavazók. Tehetségesek, szorgalmasak. Talán ezért.
A mostani ellenzéki pártok nagyrészt értelmes program híján populista, írigységen alapuló politikát folytatnak.
Erre a politikára szegényebb sorsúak és azok közül is csak azok vevők, akiknek szerintük a rossz sorsukért mindig valaki más felelős, pl. melegek, cigányok, zsidók stb., nem pedig mert lusták voltak tanulni amíg lehetett stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!