Hová tűntek a Jobbik támogatói Gyakorikérdésekről?
Azért tűntek el a Jobbik támogatói a Gyakorikérdésekről, mint amiért a jobbikos szavazótábor mérete is lecsökkent: a 2018-as választások után a párton belül belső hatalmi harcok kezdődtek, régi, meghatározó jobbikos politikusokat rúgtak ki a pártból vagy léptek ki. És már nyíltan szövetkeznek Gyurcsány pártjával, a DK-val, pedig régen a Jobbik elszámoltatni akarta Gyurcsányt, most már szövetségesüknek tekintik őt.
A néppártosodás helyett már nagyon balra tolódott a Jobbik, a baloldali szavazóknak viszont sok volt az, hogy egy volt skinhead lett az új pártelnök, majd idén nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amin egy jobbikos politikus aberráltnak nevezte a homoszexuálisokat, de nem kért bocsánatot és nem mondott le, sőt, a hangfelvétel nyilvánosságra kerülése után a Jobbik EP-listáján is rajta van.
Röviden: a Jobbikot már senki se veszi komolyan, sikerült szétvernie egy stabil 20%-os ellenzéki pártnak saját magát. Vasárnap jön majd a pofon, végre szembesülnek azzal, hogy mennyien elfordultak tőlük.
Én Jobbikos voltam nagyjából 10 éve. Soha senki nem fizetett a kommentekért, ne magadból indulj ki.
Április után szerintem meghalt a párt és rengetegen elfordultak tőlük, köztük én is. Ilyen egyszerű sajnos.
A Jobbik sem igazán csinált semmit, hogy ezt megakadàlyozza.
Meg nyilván előtte az irànyvàltàssal már alapból sok embert vesztettek. Most ráadásul itt a mi tanyànk mozgalom, akiknek a szélsőségek tetszettek, azok már rájuk fognak szavazni.
A jó kis cigányozàst jobban szeretik, mint azt, amit a Jobbik csinált már tavaly is (cukiskodàs, cigány szavazòk)
Ezt a weboldalt valójában 20 max 30 ember használja. A weboldal tulajdonosai gyártják a kérdéseket hogy legyen nézettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!