Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jobbikosok! Mennyi a fizetéset...

Jobbikosok! Mennyi a fizetésetek? Nem vagytok megelégedve vele? Ez a kormány hibája?

Figyelt kérdés

2018. márc. 30. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 120, a férjem 270 ezret keres. Alapjában véve meg vagyunk elégedve,de a férjem munkarendje rossz.
2018. márc. 30. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Ennek a kérdésnek mi értelme? Nekem jó a fizetésem. Nem a kormány érdeme. És nem emiatt utálom a Fideszt.
2018. márc. 30. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Háziorvosként igen... És akkor nem is beszélve, hogy előttem van a lehetőség, hogy eladjam magam a gyógyszerlobbinak (vagy a hálapénznek). Van más bevételi forrásom (nem lenne már rég külföldön lennék), szóval megélhetési gondjaim nincsenek, de ebben a pozícióban kit hibáztassak, a piacot, a multikat?

(Amúgy teljesen nyilvánvalóan provokatív kérdés, mivel egy vérfideszes troll vagy)

2018. márc. 30. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

A fizetésemmel semmi gond, munkámmal elégedett vagyok.

De végre demokráciában szeretnék élni. Én még éltem az állítólagos átkosban. Egyre durvábban hasonlít rá ez a rendszer.

2018. márc. 30. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Én csak voltam Jobbik szavazó. Egyébként igen, asszony egész jól keres, én mondjuk külföldön vagyok bejelentve.

És nem, nincs trafikunk, nem állunk semmilyen módon a Fideszhez közel, még csak nem is szavaztam rájuk soha, mindig Jobbik (azelőtt MIÉP) szavazó voltam - mostanáig

Szerintem most egész jó a helyzet, munkaerőhiány van több területen, lassan nőnek a bérek, van még lemaradás, de közel nem olyan rossz ez a kormány mint amit sokan mondanak.

2018. márc. 31. 07:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Én egyikre se szavaztam még soha, de 2022-ben Jakab Péterre kell szavazni, mert Orbánék felvettek a semmire 31 milliárd eurót és ezzel az euró elszált már 361Ft-ra és a boltokban is drágaság van.

Lassan Orbánia leszünk és végünk lesz.

Covidos lett a munkatársam és engem is elküldtek kényszer táppénzre, és ez által köszönöm Tetves tolva Fidesz 150.000Ft estem el márciusban.

2021. ápr. 18. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!