A Magyar Gárdának mi az értelme? Mi a célja?
Én nem szeretnék egyik oldalra sem állni. Kérdést szeretnék feltenni, amire remélem, hogy normális, felnőtt emberhez méltó válaszokat kapok.
1.Valaki össze tudná nekem foglalni röviden, hogy a Gárda mire jó? Komolyan, mi a célja, és ezt milyen módon akarja véghez vinni. Nem mesét kérek habbal, konkrétumot, érvekkel.
2. A cigánysággal sajnos nekem is voltak negatív tapasztalataim, ezért meg tudom érteni a gárdisták viselkedését is. Viszont azt nem tudom megérteni, hogy valakinek a vallása miért jelent problémát? Az, hogy valaki zsidó, az másnak miért baj? A zsidó ember miért nem emel szót a keresztény vallás ellen? A zsidó ember nem lop, öl és él a mi pénzünkön mint a már korábban megemlített etnikai csoport.
3. Az internet tele van a felháborodott videókkal, kommentekkel arról, ahogy a rendőrség kezeli a tüntetéseit a gárdistáknak. Mégis mi az értelme annak, hogy komolyabb mondanivaló nélkül örjöngenek és atrocitálják a rendőröket?És az egészbe nagy mártírként beszáll egy párt elnöke mondván, hogy ő majd példát statuál? Nincs eredménye. Szerintem értelme sem. Egy olyan országban, ahol a rendőrségnek ekkora hatalma van, az egész annyit ér, mint halottnak a csók.
Ez tényleg csak pár kérdés, amire eddig soha, semmikor nem kaptam értelmes választ, de egy próbát teszek, mert nem szeretném elítélni az egészet hiányos ismeretekkel.
Bízom a higgadt, szélsőségektől mentes válaszokban!
,,Második kérdésedre: "A zsidó ember nem lop, öl és él a mi pénzünkön mint a már korábban megemlített etnikai csoport."
Szerinted az ország kiknek a kezében van? Vagy említhetném a világ szinte teljes médiahálózatát...”
Nemár..Komolyan ennyire ostobák vagytok? Szerintem meg Paff, a bűvös sárkány irányít mindent. Erre is ugyanannyi a bizonyíték, mint a te állításodra.
,,Harmadik kérdésedre: Mikor és hol ŐRJÖNGTEK a gárdisták? Csak egyetlen egy olyan linket adj, ahol erről írnak! De ne olyat ám amelyben az áll, hogy "A parkban békésen üldögélő és gyülekező gárdistákat állított elő a rendőrség." Mert az nem őrjöngés!”
A parkban békésen üldögélő és gyülekező gárdisták. Mire gyülekeztetek? Mert attól, hogy azt kiabáljátok, hogy szebb jövőt, attól nem leszünk kisegítve. Meg bármelyik felvételt nézed is meg az interneten pl. a legutóbbi tüntetésről, fel voltatok szólítva, hogy menjetek el, nincs jogotok a gyülekezésre. Még a ruhát sem hordhatnátok a törvény szerint! Most innentől mire számítottatok? Hogy majd térden állva könyörögnek nektek? Ez is ostobaság volt. És ha magatoktól nem mentek el, persze, hogy a parancsot teljesítő rendőrnek tennie kell a dolgát.
Azért itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=AxbnMAcOXys&feature=related
,,Miféle rendőrséget? Szerinted őket ki irányítja? „gatyába rázni” csak akkor lesz érdemes, ha ugyanolyan szinten lépnek fel MINDEN bűnöző ellen. Mert hiába van megerősítve, ha nekem minden este azzal a tudattal kell kilépnem az utcára, hogy egy szál cigiért vagy 200Ft-ért bármikor leszúrhatnak a cigányok...vagy bárkit a családtagjaim közül...A polgárőrségnek meg aztán végképp nem látom sok értelmét...viszont a csendőrség mindjárt más lenne. ’’
A rendőrség is a zsidók kezében van. Vagy talán Paff kezében összpontosul a hatalom. Bizonyíték híján bármelyik lehet. És ez a sok lelkes gárdista ahelyett, hogy kint őrjöng, miért nem megy el rendőrnek és teszi azt jobbá? Mert tény és való, hogy nem áll a helyzet magaslatán a mai rendőrség, elég korrupt sajnos. De egy alárendelt szervezet ( mert többre számítani meg gyerekes elvakultság) mivel lenne jobb? Egy becsületesen dolgozó emberekből rendőrség nem lenne jobb? De.
Ezzel a feldühödéssel meg is adtad a kérdésemre a választ: előítélet :)
Végre kibújt a szög a zsákból. Ennyit akartam. Erre az egyszerű kérdésre nem sikerült ennyi hozzászólással válaszolnia senkinek.
Az utolsó válaszolóval egyetértek.
Kérdező, olyan videót kértem, ahol ŐRJÖNGENEK!!! Ezen hol őrjöngtek? HOL?? Ajánlok neked 2 pontot az általad belinkelt videóból, majd várom válaszod, miszerint őrjöngtek-e. Az említett pontok: 1:05-től, illetve a másik: 1:46-tól.
Mondd már meg nekem, hogy szerinted az normális dolog, hogy egy 60 év körüli, békésen üldögélő emberre ráugrik vagy 6 droid, és minden ok nélkül elkezdik ráncigálni? NORMÁLIS DOLOG EZ SZERINTED? Vagy ezek szerint, ha kimegyek egy Jobbikos gyűlésre, akkor ha csak szimplán leülök a fűbe, akkor az a természetes, hogy rám ugranak öten, és közben telefújják a pofámat könnygázzal??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!