Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Magyar Gárdának mi az...

A Magyar Gárdának mi az értelme? Mi a célja?

Figyelt kérdés

Én nem szeretnék egyik oldalra sem állni. Kérdést szeretnék feltenni, amire remélem, hogy normális, felnőtt emberhez méltó válaszokat kapok.

1.Valaki össze tudná nekem foglalni röviden, hogy a Gárda mire jó? Komolyan, mi a célja, és ezt milyen módon akarja véghez vinni. Nem mesét kérek habbal, konkrétumot, érvekkel.

2. A cigánysággal sajnos nekem is voltak negatív tapasztalataim, ezért meg tudom érteni a gárdisták viselkedését is. Viszont azt nem tudom megérteni, hogy valakinek a vallása miért jelent problémát? Az, hogy valaki zsidó, az másnak miért baj? A zsidó ember miért nem emel szót a keresztény vallás ellen? A zsidó ember nem lop, öl és él a mi pénzünkön mint a már korábban megemlített etnikai csoport.

3. Az internet tele van a felháborodott videókkal, kommentekkel arról, ahogy a rendőrség kezeli a tüntetéseit a gárdistáknak. Mégis mi az értelme annak, hogy komolyabb mondanivaló nélkül örjöngenek és atrocitálják a rendőröket?És az egészbe nagy mártírként beszáll egy párt elnöke mondván, hogy ő majd példát statuál? Nincs eredménye. Szerintem értelme sem. Egy olyan országban, ahol a rendőrségnek ekkora hatalma van, az egész annyit ér, mint halottnak a csók.

Ez tényleg csak pár kérdés, amire eddig soha, semmikor nem kaptam értelmes választ, de egy próbát teszek, mert nem szeretném elítélni az egészet hiányos ismeretekkel.

Bízom a higgadt, szélsőségektől mentes válaszokban!

2010. júl. 6. 21:40
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
25%
Egyértelműen igen. DE nyilvánvaló, hogy ameik oldal pénzeli, abba az irányba ferdít. De ha van valami politikai hír, minden oldalról szemügyre veszi, és megkérdezi más ellenzékiek véleményét, kommentár nélkül. Ezzel szemben a kurucon csak egy igazság van, aki ellent mond az hazaáruló mocskos zsidócigánykommunista.
2010. júl. 6. 22:54
 22/40 anonim ***** válasza:
ma 22:18 én is egyet értek veled HAJRÁ GÁRDA
2010. júl. 6. 23:01
 23/40 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Én a kérdésnek a zsidó részéhez szólnék hozzá,mert erre még nem kaptál választ.A zsidózás nem arról szól,hogy bárkinek is a vallásával lenne probléma,hanem arról,hogy szinte egész Magyarország az ő kezükben van.És nem rajunk élnek,hanem konkrétan belőlünk,és nem is rosszul... Az összes bank,média,politikusok mindenhol ők vannak a jó(jól kereső) pozícióban,a magyart a közelébe se engedik.Aztán ott vannak a nagy multinacionális cégek,szintén többségében zsidó nagyvállalatok,amik szivattyúzzák ki Magyarországról a nagy pénzeket és persze külföldön költik el és persze adómentesen teszik mind ezt,tönkre téve a magyar gazdaságot...

A mostani banki helyzetet pedig azt hiszem nem kell senkinek taglalnom,hogy mindent megengedhetnek maguknak(teljesen legálisan) és mik zajlanak Magyarországon...

2010. júl. 6. 23:03
 24/40 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem adjuk át a cigányság kezébe a hatalmat.

Ha így folytatódik minden, úgyis odajutunk, ezt minden értelmes, gondolkodni képes ember tudja, tehát törődjünk bele, hogy elbuktunk és hagyjuk a francba ezt az egész magyarkodást.

2010. júl. 6. 23:03
 25/40 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem ez az egész gárda csak azért lett kitalálva, hogy provokáció révén bizonyos emberek többet szerepeljenek a médiában.A többi csak rizsa.Ezek a bírósági tárgyalások,na meg a rendőri intézkedések a gárdákkal szemben,azzal járnak,hogy ismét a Jobbik van a közzéppontban,és ezt tudják nagyon jól az okosok a pártvezetésben.Még egy kis körítés mellé és máris kész a hazafias hangvételű mozgalom,pedig csak egy eszközről van szó,amivel a buggyantakat lehet a párt mellé állítani.
2010. júl. 6. 23:09
 26/40 anonim ***** válasza:
77%

23.03. vagyok

Még annyi lemaradt,hogy zsidók a vagyonuk megőrzése érdekében,képesek voltak családon belüli házasságra is.Tehát ez a dolog bonyolultabb annál,mint hogy a vallásról szólna,az ő vallásuk a pénzről és a hatalomról szól.

2010. júl. 6. 23:12
 27/40 A kérdező kommentje:

Ezekre a dolgokra tudtok példákat is hozni? Mert gondolom ti sem hinnétek el másnak semmit anélkül, hogy az nincs alátámasztva, esetleg bizonyítva. Ez a családon belüli házasság meg...Hogy ennyiből áll egy vallás? Komolyan elhiszitek? Melyik pizsama volt rajtatok, amikor az anyukátok az ágyatok mellett ilyen hülyeségekkel tömte tele a fejeteket?

Én tényleg elhiszem amit írtatok, csak bizonyítsátok be. A magyar gazdaságot miért a zsidó teszik tönkre? Zsidó származású ember talán van köztük, de általánosítani nincs értelme. Ráadásul a külföldi nagy multik betelepedése sokkal inkább felzabálja a gazdaságot.

2010. júl. 6. 23:30
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érzem Te mindenképpen valami pozitív kritikát szeretnél hallani a zsidókról... Sajnos ebben én nem tudok segíteni,ezeket a dolgokat nem anyukámtól hallottam esti mese közben,hanem Te is utána tudsz nézni a történelem könyvekben,és azon belül is a Rotschild családot keresd,ott minden feketén fehéren le van írva.A multi cégek,meg oké külföldiek,de ott nem élhetnek zsidók!?És mielött félre értene bárki nem vagyok zsidó gyűlölő ezek a dolgok tények és csak a kérdésedre válaszoltam.
2010. júl. 6. 23:48
 29/40 A kérdező kommentje:

Én abszolút nem a pozitív véleményre várok, csak arra, hogy a leírtak alá legyenek támasztva. És tényleg csak azt nem értem, hogy azért, mert a zsidó vallásúak között van néhány multitrilliárdos ( bár teljesen hiteles adatokat nem találtam sehol), azért miért kell egy egész nép, nemzet kultúráját és vallását ócsárolás gyanánt a szánkra venni? Az arabokat pl. miért nem veszi így a szájára senki? Terrorcselekmények és a mocskosmód drága olaj is az ő nevükhöz fűződik. Ez csak egy példa volt, nekem velük szemben sincsenek előítéleteim.

Zárásképpen. Az eddig a gárda mellett értelmesen megszólalók szerint a gárda célja az emberek megsegítése, nemzeti múltunk és identitásunk ápolása, valamint egy újabb rendvédelmi erő feladatának ellátása lenne. Az utolsót leszámítva úgy gondolom, hogy ez mind megvalósítható egy bizonyos kereten belül, örjöngés, tüntetés, fajgyűlölet nélkül. Hogy ezekre mégis miért van szükségük, arra nem kaptam választ. A zsidózásról kiderült, hogy tulajdonképpen mindenki mesékre, antiszemita berögződésekre hallgat, vagy ismétli gondolkodás nélkül a mások szájából elhangzott gondolatokat.

2010. júl. 6. 23:57
 30/40 anonim ***** válasza:
56%

Első kérdésedre: [link]

Második kérdésedre: "A zsidó ember nem lop, öl és él a mi pénzünkön mint a már korábban megemlített etnikai csoport."

Szerinted az ország kiknek a kezében van? Vagy említhetném a világ szinte teljes médiahálózatát...

Harmadik kérdésedre: Mikor és hol ŐRJÖNGTEK a gárdisták? Csak egyetlen egy olyan linket adj, ahol erről írnak! De ne olyat ám amelyben az áll, hogy "A parkban békésen üldögélő és gyülekező gárdistákat állított elő a rendőrség." Mert az nem őrjöngés!

"Ez nem hangzik rosszul, de szerintem nehezen megvalósítható. Másrészt ahelyett, hogy egy újabb rendfenntartó erőt létesítünk miért nem rázzuk gatyába a rendőrséget, meg esetleg a polgárőrséget? Nem lenne sokkal egyszerűbb?"

Miféle rendőrséget? Szerinted őket ki irányítja? „gatyába rázni” csak akkor lesz érdemes, ha ugyanolyan szinten lépnek fel MINDEN bűnöző ellen. Mert hiába van megerősítve, ha nekem minden este azzal a tudattal kell kilépnem az utcára, hogy egy szál cigiért vagy 200Ft-ért bármikor leszúrhatnak a cigányok...vagy bárkit a családtagjaim közül...A polgárőrségnek meg aztán végképp nem látom sok értelmét...viszont a csendőrség mindjárt más lenne.

2010. júl. 7. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!