Ha pol. Témában azonnal törölnének minden trollkérdést, a kérdések hány százaléka maradna meg az oldalon? 10-20, esetleg 30?
Bocs, de ki döntené el mi a troll? És milyen szempontok alapján? Egyáltalán miért kéne törölni bármit is? Akinek valami nem tetszik bármiért, ki lehet hagyni, átugrani.
A troll válaszok, (számomra) már más dolog. Ugyanis, ügyes troll el tudja terelni a válaszolókat a kérdés eredeti témájától.
Miközben a troll kérdést lehet úgy kezelni, mintha nem az lenne.
Sajnos, ma töröltek egy trollkérdést. Pol kategória OV tolvajfejedelem foci drukker szokásait firtatta.
Valaki jelenthette... És én sajnálom, hisz egyféle jellemet tettek láthatatlanná..,
'az szembe megy a szólásszabadsággal'
Abban az esetben is így gondolnád, ha személyeskedésbe megy át, vagy a stílusa olyan, ami úgymond nem tűr nyomdafestéket?
Rengeteg személyeskedő beszólást, hozzászólást intéztek már hozzám itt nyilvánosan és privátban is. Aki nyilvánosan véleményt formál bármiről, annak szembe kell néznie a kritikával még akkor is, ha az személyeskedő és esetleg nem szalonképes. Ha a beszólás nem uszít arra, hogy ártson bárki nekem, akkor ez van. Nem igénylem hogy ilyenkor Anyukám vagy a moderátorok fogják a kezem és megvédjenek, illetve megbüntessék a hozzászólót. Az is egy vélemény, ő így fejezi ki magát, és ez elsősorban őt fogja minősíteni, nem engem.
Másik pedig, a "trollkérdésnek" is megvan a funkciója, mert ebben a "pc" világban egy rakás olyan probléma van, amiről nem lehet beszélni (kérdezni és hozzászólni), mert az embert kimoderálják. Pedig fontos lenne ezekről véleményt kérni, akár provokatív kérdést is, hogy kibújjon a szög a zsákból. Nincs ezzel semmi probléma, akinek az ilyesmi nem tetszik, az ne olvasson ilyen oldalakat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!