A mai Svédország vagy a 90-es évek Magyarországa volt a durvább?
Ennek nem néztem utána, de nem vitatom. Én a maffia ügyekre gondolok. Svédországban elég keményen tolják a migráns bandák a balhét.
Egyértelmű, hogy Svédország durvább.
Rengeteg a robbantás, bandaháborúkkal megspékelve.
Magyarország veri EÜ ellátásban a svédeket a fenti EuroStat felmérés alapján.
Az embercsempészek pedig sok vizet nem zavarnak. Elfogták majd reintegrációs őrizet alá helyezték őket. Egyetlen egy eset van most, de az se lefutott. A svédeknél emberek haltak meg már ez éven is.
Svédországban sokkal durvább ügyek vannak. Rendes maffia leszámolások történnek. Civilek is halnak meg emiatt (még gyerekek is).
Csabi erről mást mutatott:
https://www.youtube.com/watch?v=geZKTT2WiOI&t=1s
és belépve 1-2 svéd/magyar facebook csoportba, hát még most is úgy tűnik, hogy a magyarkák, inkább kimennek, mint haza, vagyis, minden probléma mellett, még most is inkább vonzóbb Svédország, mint Magyarország.
A facebook és a google, mindenkié.
"Csabi erről mást mutatott:"
Ki érdekel csabi?
Én Eurostat statisztikát mutattam, nem pár bohóc őrjöngését. Svédországban rengeteg a robbantás és az egyéb ügyek.
8, engem érdekel, előbb hiszek olyannak, aki utazik és megmutatja mi a helyzet odakint, mint egy statisztikának.
Egyébként ő nem a kummantós féle, ha valami nem tetszik neki, megmutatja, nem is véletlenül lett az ország egyik legnézettebb vloggere.
Ő legalább vette a fáradtságot és kiment megnézni és nem a fotelből ekéz más országokat.
"engem érdekel, előbb hiszek olyannak, aki utazik és megmutatja mi a helyzet odakint, mint egy statisztikának."
Igen, biztos fel tudja mérni. Pont azt bizonyítja, hogy nem. Lövése nincs arról mi történik ott.
"Egyébként ő nem a kummantós féle"
Ahhoz képest szépen elhallgatta a robbantásokat. Svédországban napi szinten történik ilyen, nem tudom miért nem tud róla. Talán nem is akar.
"ország egyik legnézettebb vloggere"
Győzike is népszerű.
"legalább vette a fáradtságot"
Kár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!