Létezik olyan, hogy valaki nem politizál, nem érdekli a politika?
Az oké, hogy fontos a közlekedés meg az egészség stb meg amit írtál.
De ettôl függetlenül sosem érdekelt hogy most ott vana tv-ben az elnök aztán beszédet mond.
Miért is érdekeljen?
A családom mindig szavazott, nekem még nincs lehetőségem.
Számomra ezerszer fontosabb dolgok vannak az életemben
Nem is értem hogy lehet valakit a politika alapján megítélni.
Találkozol vele és: "bocs, de kire szavazol? "
"A Gyurcsányra/az Orbánra"
"ja, akkor viszlát"
Nekem fontosabbak a macskáim, a családom, a barátaim, a tehetségem mint az hogy én a politilával foglalkozzak. Sosem fogom érteni és sosem fog érdekelni.
De csak mondom, hogy én voltam mindig az okosabb gyerek az iskolában, én voltam aki mindig bölcsebb volt nem pedig azok akik ilyen rosszindulatúan ide kommenteltek lenézve mindenkit, úgy hogy nem is ismeril a háttereket.
Érti aki érti.
12. vok:
Kónya Endre kegyelmet kapott pedofilvédő és Vásárhelyi István elítélt pedofil óta már más a véleményem, vagyis elkezdtem újra felvenni a fonalat a politikával kapcsolatban, de kb. kapkodom a fejemet a sok korrupció, uram-bátyám, stb. miatt. Azt kell, hogy mondjam, vmilyen szinten muszáj képben lenni, mert akkor nem értem, hogy miről szólnak a hírek, mi történik az országban, miért tüntetnek, stb. Akkor úgy érezném, hogy a fejem felett döntenek. Nem érteném a boltok árait, hogy valóban elmaradt volna érdeklődés hiányában a szegénység - ahogy egy fideszes képviselő mondta. A történelemnek bizonyos részeit is jó lenne ismernem, jobban megérteném a jelen politikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!