Mi történt a Kárpátiával? Miért politizál?
2019. jan. 30. 21:01
1/14 anonim válasza:
Nem tudom, és azt sem miért nem tettek bele fideszest. Persze ettől függetlenül kedvelem az együttest és továbbra is fogom őket hallgatni. :)
3/14 szántóvető válasza:
megvették őket kilóra.a következő számuk orbit és pénztáros elvtársat fogja dicsőíteni.
4/14 anonim válasza:
Furcsa, hogy egy elvileg “nagymagyar” együttes egy olyan politikát éltet, aki a sárba döngöli, a béka segge alá taszítja és a feudalizmusba löki vissza az országot.
5/14 anonim válasza:
Mindig is politizált.
Akkor sem tetszett mindenkinek, most sem tetszhet mindenkinek.
Azt ugye nem akarjátok vitatni, hogy mindig jobbosok voltak és a jelenlegi gittegyleteseket mindig megvetették?
Akkor mi változott?
Ha nem tök hülye valaki, akkor valamelyik oldal mellé állnia kell és ez a Kárpátia esetében soha nem lesz a baloldal.
6/14 anonim válasza:
Mert egy valag pénzt kaptak a kormánytól. Talán 5 milliót, ha jól olvastam.
8/14 szántóvető válasza:
5 millió?az nevetséges összeg.azt hittem ennél többre tartják magukat,legalább a tízszeresére.
9/14 anonim válasza:
Aki a kicsit nem becsüli... szól a mondás. Majd kapnak még többet, nem véletlenül güriznek érte ennyire.
10/14 anonim válasza:
Kárpátiát mondjuk úgy kedvelem, de politikán kívül is nagyon gyenge ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!