Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit szóltok ahhoz, ha egy...

Ti mit szóltok ahhoz, ha egy humorista politizál?

Figyelt kérdés
Pl Bagi Nacsa felé szomszédolás kabaré nekem tetszik, viszont az erősebb politikai poénok nem
2017. nov. 29. 14:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%

Attól függ, hogy valóban humorista vagy csak annak tartja magát. Nekem Bagi-Nacsa, Fábri nem humorista, csak egy ripacs.

Hofi viszont humorista volt, már a Kádár-rezsiben és utána is politizált. AS legtöbb poénja még ma is érvényes.

2017. nov. 29. 15:08
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Azért túlzás Bagi-Nacsát, vagy Fábryt nem humoristá nak hívni!

Ha ők nem, akkor kik azok ma?

Sztem bárki bármikor kifejtheti a véleményét a politikával kapcsolatban, ennek kellene a normálisnak lennie. A politika nem tabu téma, hisz mindannyiunk életét befolyásolja!

2017. nov. 29. 15:26
 3/18 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a műsorában. Nem mint magán emberként elbeszélgetve
2017. nov. 29. 16:01
 4/18 anonim ***** válasza:
53%
A műfaj szabályai nem tiltják, a közönségének tetszik, akkor mi a probléma? Akinek nem tetszik ne nézze, hallgassa!
2017. nov. 29. 16:15
 5/18 A jó édes ***** válasza:
46%
Attól függ, mit csinál. Azok a humoristák, akik minden politikusról pártfüggetlenül poénkodnak általában meg tudják tartani magukat mindenki számára viccesnek (Fábry, Bagi-Nacsa, Jeff Dunham). A pártosok (Mikroszkóp színpad Sas kabaré, John Oliver) már kevésbé - egy rétegnek tetszhet, de ők azok, akik már nem csak mint közéleti szereplőt, hanem mint politikust szövik bele a darabjaikba az adott karaktert. Ennek részeként elkerülhetetlen lesz, hogy ideológiai csatározások színhelyévé is váljon a műsoruk - innentől kezdve lesz gáz.
2017. nov. 29. 17:10
 6/18 anonim ***** válasza:
14%

A Bagi-féle az egész tűrhető, meg nem tudom milyen humorizálás megy mostanság ilyen témában.

De pl. a sasnak a "produktuma" az már inkább szánalmas.

2017. nov. 29. 18:30
 7/18 A kérdező kommentje:

"A műfaj szabályai nem tiltják, a közönségének tetszik, akkor mi a probléma?"

Miért kell mindig támadóan fellépni?

Nekem nem probléma, ami nem érdekel kikapcsolom, de érdekel, hogy nektek erről mi a véleményetek...

2017. nov. 29. 19:40
 8/18 anonim ***** válasza:
Az erősebb politizálást már én se szeretem. Az meg főleg kár h a magyar netes képregények ennyire át vannak politizálva.
2017. nov. 29. 21:23
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nincs ezzel semmi bajom. Belefér.
2017. nov. 30. 00:08
 10/18 A kérdező kommentje:

Most néztem ezt a Sas kabarét hát ez tényleg bőven tűrés határ felett van számomra

https://www.youtube.com/watch?v=u-g--VnREK0

Vegyünk egy poént 6:00-tól 6:10-ig teljesen poénos dolog, aztán belecsap, hogy jön a kormánygyalázás meg, hogy "botrány ország lett a mi országunk" pfff

Mondjuk nem véletlen atv """"Független médium"""" on megy

2017. dec. 1. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!