Ti mit szóltok ahhoz, ha egy humorista politizál?
Attól függ, hogy valóban humorista vagy csak annak tartja magát. Nekem Bagi-Nacsa, Fábri nem humorista, csak egy ripacs.
Hofi viszont humorista volt, már a Kádár-rezsiben és utána is politizált. AS legtöbb poénja még ma is érvényes.
Azért túlzás Bagi-Nacsát, vagy Fábryt nem humoristá nak hívni!
Ha ők nem, akkor kik azok ma?
Sztem bárki bármikor kifejtheti a véleményét a politikával kapcsolatban, ennek kellene a normálisnak lennie. A politika nem tabu téma, hisz mindannyiunk életét befolyásolja!
A Bagi-féle az egész tűrhető, meg nem tudom milyen humorizálás megy mostanság ilyen témában.
De pl. a sasnak a "produktuma" az már inkább szánalmas.
"A műfaj szabályai nem tiltják, a közönségének tetszik, akkor mi a probléma?"
Miért kell mindig támadóan fellépni?
Nekem nem probléma, ami nem érdekel kikapcsolom, de érdekel, hogy nektek erről mi a véleményetek...
Most néztem ezt a Sas kabarét hát ez tényleg bőven tűrés határ felett van számomra
https://www.youtube.com/watch?v=u-g--VnREK0
Vegyünk egy poént 6:00-tól 6:10-ig teljesen poénos dolog, aztán belecsap, hogy jön a kormánygyalázás meg, hogy "botrány ország lett a mi országunk" pfff
Mondjuk nem véletlen atv """"Független médium"""" on megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!