Ha valaki punk akkor egyértelműen politizál?
a Punknak semmi köze nincs a politikához és nem tudom te milyen "punkokkal" lógsz de nem igazi punkok
én is találkoztam már ilyennel meg olyannal is aki azt mondja ha nem tarhálsz akkor nem vagy punk de ne higgy az ilyen embereknek mert ez nem punk csak valami elbaszott szar kitaláció hogy ezek a punkok.
ez nem punk!! a punk lázad a rendszer ellen és nem érdeklik az ilyen baromságok mint politika és persze mások véleménye sem
ezt el tudnám magyarázni kb 2 óra alatt de most nem fogok ide mindent leírni
#7: Ha valaki lázad a rendszer ellen, akkor politizál.
Úgyhogy irány a könyvtár, és olvass egy kis Kropotkint.
szerintem nekem nem kell erről olvasnom de sose azt nézd
a punk nem azért lázad a rendszer ellen mert a másik biztos jobb hanem azért mert őt ne szopassa a rendszer így semmi politizálás nincs a dologban miután nem törődik vele hogy ki akarja szopatni csak azzal hogy nem hagyja magát és ezért lázad tehát semmilyen politikai nézetről nincs itt szó és nem kel ahoz politizálni hogy ne akard hogy szopasson a kormány és azért dolgozz hogy éhendögölhes!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!