Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi értelme van a nemzeteknek...

Mi értelme van a nemzeteknek és a határoknak?

Figyelt kérdés

Szerintem el kéne törölni a nemzeteket meg az egymás közti háborút és a viszályokat.

A nemzet csak egy primitív,törzsi dolog,egy egységes emberi faj kell.

#határ #nemzet #világköztársaság
2019. febr. 23. 23:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Úgy vélem, hogy szépen-lassan el is fognak tűnni a nemzetek, de ez még odébb van.
2019. febr. 24. 02:58
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

Én a jövőt így képzelem el.

Nem nemzetek,hanem ideológiák szerint fogunk élni.

Mindenki eldönti majd milyen ideológia szerint akar élni.

Semmi értelmét nem látom annak,hogy különböző gondolkodású embereket összezárjanak.

Állandó belháború az egész.

Akikkel együtt élek,legyenek hasonlóak,mint én.

Máris kevesebb konfliktus és viszály lenne.

2019. febr. 24. 05:11
 13/15 anonim ***** válasza:
58%

Te csak egy kommunista vagy.

A nemzetek kialakulása természetes dolog. Akik más nyelven beszélnek, más külső jegyek jellemzők rájuk, azok más nemzethez tartoznak. Attól még nem kell egymást bántani, de magunkat meg kell tudnunk védeni, mert úgyis lesz, aki bántani akar minket, vagy el akarja venni, ami a miénk.

2019. febr. 24. 10:33
 14/15 anonim ***** válasza:
49%

"Szerintem el kéne törölni a nemzeteket meg az egymás közti háborút és a viszályokat."

Oké, ez nagyon cuki, és aranyos.És a Peloponnészoszi háború hány nemzet között dúlt?

"A nemzet csak egy primitív,törzsi dolog,egy egységes emberi faj kell."

Gratulálok, hiszen egy az egyben megtestesítetted azt, ami ellen írtál, hiszen:

- te magad is primitív vagy

- te magad is az afrikai törzsök szintjén lemaradt szinten gondolkodsz

"egy egységes emberi faj kell."

Azt az ember micsoda?

Kérdező, megtudod nekem mondani, hogy hogyan oldható meg, hogy Ukrajna, Szerbia, Svédország, Kanada, Izrael, Szaud-Arábia, Észak-Korea, Brazília egy országot alkosson?Hm.

"Mi előnye van bárkinek is abból,hogy nemzetekre oszlik az emberiség és háborúzunk egymással?Lassan belépünk az űrkorszakba,már nem a régimódi nacionalizmussal kéne foglalkozni"

A nacionalizmus magvai tartják össze az olyan alja szinten gondolkodó, habzó szájú vérbalosok, mint te: a tartozni akarás valahova.Egyébként igen, űrkorszak.Az megvan, hogy a Star Wars világában is külön-külön fajok, népek, nemzetek vannak?

Egyébként menj el akkor Afrikába, mert az a kontinens megvalósította az álmaidat, ott nem számítanak az egyébként is vonalzóval húzott határok, mindenki arar megy, amerre szeretne.Illene is a szintedhez az a kontinens.

2019. febr. 24. 22:28
 15/15 anonim ***** válasza:
40%
Az ősember megvalósította az elképzeléseidet kedves kérdező, még is előfordult, hogy verték és dobálták egymást az ősemberek.Pedig akkor még nem voltak nemzetek, sőt, nagyon határok se.Most akkor mi lesz veled? :(
2019. febr. 24. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!