Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak én nem értem ezt az...

Csak én nem értem ezt az ellentmondást?

Figyelt kérdés

Mielőtt kifejteném, mit nem értek, tisztáznám, hogy ezt semmiképp sem provokációnak szánom, célom csupán a megértés.

Szóval a baloldaliaktól, liberálisaktól sokszor olvasom, hallom, hogy nem kéne sírni Trianon miatt, el kéne már felejteni stb. Ezzel szemben ott vannak a zsidók, velük semmibaj sincs, mármint, hogy állandóan a Holokausztra emlékeznek és emlékeztetnek. Azt lehet, sőt kell is. Soha egy balostól sem hallani, hogy nem kéne sírni a Holokauszt miatt, lépjenek tovább stb. Most meg azt hallom, hogy emléknappán nyilvánítanák mai napot, a cigányok miatt. Meg emlékmű... Ha meg Trianon-emlékmű épül....

2019. febr. 23. 18:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Elég beteg, ha valaki szerint egy országelcsatolás annyira durva, mint egy ipari tömegmészárlás.
2019. febr. 24. 02:52
 12/16 anonim ***** válasza:
41%

"Most meg azt hallom, hogy emléknappán nyilvánítanák mai napot, a cigányok miatt. Meg emlékmű... Ha meg Trianon-emlékmű épül...."

Ez úgy hívják kettős mérce.

2019. febr. 24. 03:58
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy mond meg kedves Kérdező, mi van ha Trianon emlékmű épül?

Mikor a Velencei tótól elbicajoztam Balatonfüredig volt hogy még 1-2 ezer fős kis falvakban is láttam Trianon emlékművet. Holokauszt emlékműből meg maximum a nagyobb megyeszékhelyeken van.

Ha valaki valamiért is beszól egy Trianon emlékmű miatt, az nem konkrétan az emlékmű miatt teszi, hanem mert az emlékművet használja fel egy velejéig korrupt kormány a saját ügyeinek eltakarására, és a népnél való tetszelgésre. Figyelemelterelés, nemzeti színekben tetszelgés, érzelmi manipuláció.

És erre valóban méltatlan felhasználni egy nemzeti sorscsapást.

2019. febr. 24. 09:04
 14/16 anonim ***** válasza:
29%

A balosok belegondolnak, hogy a Nagy-Magyarorszag kvázi nepcsoportokat nyomott el, akiknek saját NYELVE volt xd.

Ha nincs trianon, egy ido utan amugyis szetesett volna, csak a politikai analfabetak ezt nem látják.

Szerencse, hogy volt trianon, kulonben mi is bekaptuk volna a delszlav haborut, sanszos egyebkent, hogy ez vezetett volna az orszag szeteseshez.

Holocaust..."bezzeg a don-kanyar magyar aldozatairol semmi szo nem esik, a holocaust meg...minden masodik nap egy holocaust emleknap".

Erre azt szoktam momdani, hogy ne a zsidokat csszegessuk már, hogy tultoljak a holocaustot ugy ervelve h mi is tolni akarunk valamit... hanem inkabb peldat kene venni roluk, kenyelmes az ezropai ember, de azer ne a zsidoktol varjuk, hogy a don-kanyar magyar aldozatairol beszeljen tobb ember... meg ne a zsidok hibaja legyen h nincs propagalva 😀

2019. febr. 25. 06:31
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Apropó Don-kanyar: hogy is kerültek oda egyáltalán a magyar katonák? Vajon ha nem a náci németekkel szövetkezett volna a magyar nép, akkor is odakerültünk volna?
2019. febr. 25. 07:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Tizenegyes az a nem annyira durva országelcsatolas volt az ami miatt a haboru kirobbant es addig fajult hogy a zsidokat kiirtsak... mar a parizsi bekek megkotesekor megmondtak nyugaton hogy ez a beke annyira igazsagtalan hogy nem beke, csak husz ev fegyverszunet...az Usa pl nem is irta ala.
2019. márc. 13. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!