Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 18éves vagyok most végeztem...

18éves vagyok most végeztem az iskolával.1évig nem tanulok tovább, addig járhat valami pályakezdő támagotás nekem? (lenn tovább)

Figyelt kérdés

úgy hallottam egyik ismerősömtől, hogy ő ilyenkor utánanézett és kaphatott havi 16ezret, de ennek már jópár éve, kíváncsi vagyok, hogy iylen még létezik

ugyanis egy évig nem tanulok és nem is dolgozok

(hanem készülök afelvételimre, ami jövő áprilisban esedékes) mit tudtok az ilyen támogatásról?létezik? és hova forduljak?

2010. jún. 30. 11:56
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

"finoman"?

na ezt ne mondd

én legalább egy valamiért elnézést tudtam kérni

de rájöttem, nem kellett volna

2010. júl. 1. 16:36
 42/45 A kérdező kommentje:

megvaaan, rájöttem miért ragozod a szart:

az életben tuti, egy uncsi kis lúzer kocka vagy és itt éled ki, hogy valakinek beolvashatsz, mert avaló életben mindenki magasról LESZAR!!!!

nincs jobb dolgod? hát sajnálom...

2010. júl. 1. 16:40
 43/45 anonim ***** válasza:

Ha valóban úgy gondolod, hogy túlragozom a dolgot, miért nem tudod TE abbahagyni a vitát?:) Okosabbnak képzeled magad, de épp azt csinálod, amit bennem megszólsz.

Óh, mellesleg rengeteg barátom van, köszönöm :)És nekem még senki nem mondta, hogy olyan ostoba lennék, mint te :)

2010. júl. 2. 08:32
 44/45 anonim ***** válasza:
hát én jót nevetek a kérdezőn, überszánalom, valami tipikus elkényeztetett pitsa:) ez sosem lesz színész az hót zihher:D
2010. júl. 2. 09:34
 45/45 A kérdező kommentje:

hát sajnálom kedves utolsó de már szinte az vagyok

igaz egyetemre még nem járok

de már írtam, hogy islány korom óta játszom színházban

2010. júl. 2. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!